Tottenham Liverpool maçı Şampiyonlar ligi finali Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Tottenham Liverpool maçı hangi kanalda? Tottenham Liverpool maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı! İki ingiliz devi Tottenham ile Liverpool finalde kozlarını paylaşacak!

Tottenham Liverpool maçı Şampiyonlar ligi finali Ne Zaman? Hangi Kanalda?
Yayın Tarihi: 1.06.2019 11:18:00

Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı geldi çattı! Futbol severler Tottenham Liverpool Şampiyonlar Ligi final maçının detaylarını araştırmaya başladı. Tottenham Liverpool maçı ne zaman oynanacak, maç hangi kanalda yayınlanacak? Tottenham Liverpool maçı ilk 11'ler belli oldu mu? Tottenham Liverpool maçını kim yönetecek? Soruları sorulmaya başlandı.

TOTTENHAM LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?


Tottenham Liverpool Şampiyonlar Ligi final maçı  1 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 22.00'da oynanacak. Mücadele Atletico Madrid'in stadyumu Metropolitano Stadyumu'nda (tarafsız saha) gerçekleşecek. Tottenham Liverpool maçı Bein Sports 1 ve Bein Sports Haber kanallarından naklen ve kesintisiz olarak yayınlanacak.

Tottenham Liverpool maçını şifresiz canlı izlemek isteyen futbol severler Bein Sports Haber kanalından Şampiyonlar Ligi final maçını izleyebilirler. Bein Media, futbol severler için özel olarak UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi final maçlarını Bein sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlama kararı almıştı.

BEIN SPORTS HABER FREKANSI - BEIN HABER İZLE

Uydu: Türksat 4A (Sadece Türkiye Kapsamı alanı)
Frekans: 12379 H
Symbol Oranı: 30000
FEC: 3/3

TOTTENHAM LİVERPOOL MAÇI İLK 11'LERİ
 
Tottenham Liverpool maçı ilk 11'leri henüz kesinleşmedi. Futbol severler, bu sayfayı takip ederek maça saatler kala kesinleşen ilk 11'leri ve diğer detayları öğrenebilirler.
 

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR