Trabzonspor Alexander Sörloth Transferini Bitirdi! Fırtına Sörloth'u transfer etti!

Uzun süredir forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, forvete Alexander Sörloth'u transfer etti! İngiltere Premier Lig'de forma giyen Sörloth Trabzonspor'a imza atmak için Türkiye'ye geldi. Peki Sörloth'un istatistikleri ne? Alexander Sörloth'a dair tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor Alexander Sörloth Transferini Bitirdi! Fırtına Sörloth'u transfer etti!
Yayın Tarihi: 2.08.2019 14:53:00

Forvet transferi için birçok oyuncu ve kulüple görüşen Trabzonspor, oyuncusunu buldu! İngiltere Premier Lig'de forma giyen 23 yaşındaki Alexander Sörloth Trabzonspor'a imza atmak için Türkiye'ye geldi! Futbol severler, Alexander Sörloth kimdir, kaç yaşında? Alexander Sörloth kaç gol attı, istatistikleri nedir? Merak ediyor.

Forvet arayışlarını uzunca süredir sürdüren Trabzonspor, daha önce Roma'dan Patrick Shick ve Liverpool'dan Daniel Sturridge isimlerini gündemine almıştı. Sturridge için çok yüksek ihtimalle transferin biteceği düşünülürken rota bir anda Alexander Sörloth'a kaydı. 

Alexander Sörloth Trabzonspor'da! Fırtına'ya Premier Lig'den Forvet


23 yaşındaki Norveçli golcü Alexander Sörloth, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ta forma giyiyor. Kariyerinde çıktığı 151 maçta 42 gol 23 asistlik performans gösteren Sörloth, Trabzonspor'la sözleşme imzalamak için Türkiye'ye geldi.

2017-2018 sezonu başında FC Midtjyland kulübünden Crystal Palace'a 9 milyon euroya transfer olan Alexander Sörloth, ilk sezonunda takıma pek bir katkı sağlayamamış ve ardından Belçika ekibi Gent'e kiralanmıştı.

Trabzonspor'un Alexander Sörloth'u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor. Transfer 1-2 gün içinde netlik kazanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR