Trabzonspor Rıza Çalımbay’ı Resmen Açıkladı

Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile anlaşdığını açıkladı.

Trabzonspor Rıza Çalımbay’ı Resmen Açıkladı
Yayın Tarihi: 18.10.2017 14:17:00

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor, Antalyaspor’dan ayrılan teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaştı.

Transferi açıklayan Trabzonspor Kulübü, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şirketimiz ile Sayın Rıza Çalımbay arasında, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.”

Sabah saatlerinde yardımcı antrenörle birlikte Trabzon’a gelen Rıza Çalımbay, “Hedefli bir takıma geldik. İnşallah en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Rıza Çalımbay’ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

“Trabzon gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Burada ben ekibime ve futbolcularıma güveniyorum, iyi işler yapcağımıza inanıyorum. Ben geçmişte de böyle takımlarla çalıştım. Bizim için sıkıntı zaman. onu da atlaytacağız. Trabzon’u layık olduğu yerlere getirmeye çalışacağız. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Futbolcuların geçmişi unutup oynayacağımız maçlara bakması gerekiyor.

Benim yardımcılarım var ancak Trabzon’dan bir arkadaşı da ekibimize katmaya çalışacağız. Bu konuyu başkanla görüşeceğiz. Bireysel olarak baktığımızda iyi bir kadro var. Kim formda ise kim daha iyiyse takıma kim daha fazlasını verecekse o arkadaşımız oynayacak. Kaybolan bir hava var o havayı yakalamamız gerekiyor. Beşiktaş forması altında daha önce Trabzon’da şampiyonluk yaşadım.

Görevi bıraktığım gün beni ilk araya Şenol Güneş oldu. Beşiktaş’ta mükemmel bir grafik çiziyor. Biz de burada onu yapmak istiyoruz.”




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR