Trabzonspor Sparta prag maçı ne zaman hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi tamamlandı. Temsilcimiz Trabzonspor Çek temsilcisi Sparta Prag ile eşleşti. Futbol severler, Trabzonspor Sparta Prag maçı ne zaman hangi kanalda? Sorusunun yanıtını araştırmaya başladı...

Trabzonspor Sparta prag maçı ne zaman hangi kanalda?
Yayın Tarihi: 22.07.2019 15:21:00

UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak olan temsilcimiz Trabzonspor'un ön eleme turunda rakibi belli oldu. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Sparta prag maçı ne zaman hangi tarihte, hangi kanalda yayınlanacak? 

Geçtiğimiz sezon ligi 4. sırada bitiren UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme oynayarak katılma şansı elde eden Bordo Mavili ekip, Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor. Çek temsilcisi Sparta Prag mı yoksa temsilcimiz Trabzonspor mu grup aşamasına kalacak? 


TRABZONSPOR - SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Sparta Prag eşleşmesinde ilk mücadele 8 Ağustos 2019 tarihinde oynanacak. Trabzonspor Sparta Prag eşleşmesinin rövanşı ise Prag'da 15 Ağustos 2019 tarihinde oynanacak. Turu geçen, Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalacak.

Trabzonspor Sparta prag maçının kanalı henüz belli olmadı. Trabzonspor - Sparta Prag maçının Smart Spor ekranlarından naklen ve kesintisiz olarak yayınlanması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR