Trabzonspor'dan Son Dakika 'Şike' Açıklaması! Fenerbahçe'ye ağır suçlama

Trabzonspor 3 Temmuz süreciyle ilgili son dönemde yaşananlar ve mahkeme süreciyle ilgili açıklama yayınladı! Trabzonspor'dan son dakika 'Şike' açıklaması geldi! Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye 'Şike' mesajı... Yer yerinden oynayacak!

Trabzonspor'dan Son Dakika 'Şike' Açıklaması! Fenerbahçe'ye ağır suçlama
Yayın Tarihi: 5.09.2019 11:39:00

3 Temmuz süreciyle ilgili son dönemde yaşananların ardından Trabzonspor Kulübü de resmi internet sitesinden açıklama yayınladı! Trabzonspor'dan 'Dünya Futbol Kamuoyuna' başlığıyla yayınlanan açıklamada 'Şike davaları' ve '3 Temmuz süreciyle' ilgili ilginç iddia ve ifadelere yer verildi! 

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, Şike sürecinin bir kumpas olduğunun mahkeme kayıtlarına geçtiğini ve FETÖ'nün Fenerbahçe ile Fenerbahçe yöneticilerine 'kumpas' kurarak en çok Fenerbahçe'yi zarara uğrattığını ifade etmişlerdi. 5 Eylül Perşembe öğle saatlerinde Trabzonspor Kulübü de şike süreciyle ilgili açıklama yayınladı! 


TRABZONSPOR'DAN SON DAKİKA 'ŞİKE' AÇIKLAMASI 

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin 'Şike davalarıyla' ilgili yaptığı bilgi paylaşımına, '... gerekçeli kararı tekrar okumalarını öneriyor, ülkemizin milli bütünlüğünü, istiklali ve istikbalini etkileyen konuları kendi şahsi menfaatleri için kullanmamalarını tavsiye ediyoruz.' cevabını verdi. Trabzonspor'dan 'Dünya Futbol Kamuoyuna' başlığıyla yayınlanan şike mesajının tamamı haberimizin devamında...

Trabzonspor'dan gelen son açıklamayla birlikte Türk futbolunda taşlar yerinden oynayacak! Fenerbahçe Spor Kulübünün, Trabzonspor'un 'Dünya Futbol Kamuoyuna' başlıklı bu açıklamasına cevap vermesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR