Trendyol 6-7-8 Ekim tarihlerinde büyük indirimler yapıyor! Markalardan kaçırılmayacak indirimler için hemen ürünlerinizi belirleyin

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir duyuruya göre Trendyol 6-7-8 Ekim tarihlerinde büyük bir indirim yapacaktır. Çeşitli markalarla yapılan anlaşmalar doğrultusunda gerçekleşecek olan indirimlerde ise pek çok ürünün daha uygun fiyata alınabileceği söyleniyor.

Trendyol 6-7-8 Ekim tarihlerinde büyük indirimler yapıyor! Markalardan kaçırılmayacak indirimler için hemen ürünlerinizi belirleyin
Yayın Tarihi: 6.10.2020 13:50:00

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir duyuruya göre Trendyol 6-7-8 Ekim tarihlerinde büyük bir indirim yapacaktır. Çeşitli markalarla yapılan anlaşmalar doğrultusunda gerçekleşecek olan indirimlerde ise pek çok ürünün daha uygun fiyata alınabileceği söyleniyor. Özellikle korona virüs çıktığından beri sektörün çok kötü şekilde etkilendiği ve fiyatların artış gösterdiği bugünlerde Trendyol bu şekilde indirimleri sayesinde tüketicilere destek çıkıyor. Sürpriz ürünleri ve avantajlı kampanyaları ile birlikte hiç kimsenin bu indirimi kaçırmaması gerektiği söyleniyor. Elektronik ürünlerden giyime her kategoriden ürüne indirim gelerek inanılmaz fırsatlar elde edileceği ifade ediliyor.

NE KADAR İNDİRİM OLACAK?

Milyonlarca kişinin sıklıkla kullandığı Trendyol 6-7-8- Ekim tarihleri arasında yapacağı indirimlerle birlikte çeşitli ürünleri daha uygun fiyatlara sunacaktır. Pek çok kişi ise yapılacak olan bu indirimin ne kadar oranlarda gerçekleşeceğini merak ediyor. Bu konu ile ilgili de yapılan açıklamaya göre ürün ve mağazaya göre yüzde 10’dan başlanılarak yüzde 90’a varan indirimlerin yapılacağı söyleniyor. Kullanıcıların hepsine özel de sepette indirimler yapılarak daha da avantajlı fiyatların ortaya çıkacağı ifade ediliyor. Fakat her ürün için sepette indirim söz konusu olamıyor. Seçili mağazalarda ise birden fazla ürün alımına daha farklı kampanyalardan faydalanmak mümkün olabiliyor.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ HANGİ ÜRÜNLERDE GERÇEKLEŞECEK?


6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Trendyol indirimlerinin hangi ürünlerde uygulanacağı büyük bir merak konusu olarak değerlendiriliyor. Bu konu ile ilgili de giyimden mutfak aletlerine, teknolojik ürünlerden ev eşyalarına, takıdan outdoor ürünlerine kadar her üründen ve markadan indirimlerin söz konusu olacağını söyleyebiliyoruz. Her yıl Trendyol tarafından belirli zamanlardan gerçekleşen bu indirimlerin asıl amacı kullanıcıların daha az ücret ödeyerek daha çok ürün alabilmesidir. Özellikle bazı ürünlerdeki avantajlı fiyatlar başka hiçbir yerde olmadığından dolayı ayrı bir indirim söz konusu oluyor. Kullanıcılar ise alacakları ürünlere daha az para ödeyerek kaliteli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyorlar. 3 gün sürecek olan indirimlerin her üründe geçerli olacağı ve kaçırılmaması gerektiği vurgulanıyor.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Trendyol tarafından yapılan açıklamaya göre ise 6 Ekim gece saatlerinde başlayan indirimin 8 Ekim 23.59’a kadar devam edeceği ifade ediliyor. Birçok kişinin uzun zamandır beklediği ve bu indirim için özel bir hazırlık yaptığı 6-7-8 Ekim indirimleri hiç görülmeyecek indirimleri ortaya çıkaracaktır. Böylelikle de ihtiyaç sahipleri de istedikleri ürünleri çok daha uygun fiyatlarla birlikte satın alarak daha az para ödeyecektir. Yaşanılan pandemi dönemi içerisinde de faaliyetlerini sürdürmüş olan Trendyol’un bu şekilde kapsamlı indirimler yönetmesi çok değerli olmaktadır. Yılbaşına kadar indirimlerin ara ara devam edeceği ve büyük kampanyaların yapılacağı söylenmektedir diyebiliriz.

HANGİ MARKALARDA BÜYÜK İNDİRİMLER OLACAK?

Birçok kişinin merak ettiği konu olan hangi markalarda indirim olacağı konusu ise şu şekilde yanıtlanıyor. Genel olarak Trendyol üzerinde büyük satış rakamlarına ulaşan Apple, Nike ve diğer büyük markaların bu indirimlerde de avantajlı indirimler yapacağı tahmin ediliyor. Özellikle bu dönem içerisinde teknolojik ürünlere olan rağbet artmasıyla birlikte çeşitli cep telefonlarının ve laptopların oldukça büyük indirim oranlarına uğrayacağı düşünülüyor. Uzaktan eğitimin başlamasıyla birlikte öğrenciler için de gerekli olan bu cihazların normalden daha düşük fiyatlara satılacağı tahmin ediliyor. Bunun yanında kış aylarının gelmesiyle birlikte çeşitli giyim ürünlerinde ve markalarda da indirimlerin olacağı söyleniyor. Özellikle mont ve sweetshirt ürünlerinde çok daha fazla indirim uygulanacağı düşünülüyor diyebiliriz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR