Trezeguet Galatasaray'da! Son dakika Trezeguet Galatasaray gelecek mi

TRT spor Ersin Düzen son dakika haberine göre Galatasaray Kasımpaşa'dan Trezeguet'i transfer etti! Galatasaray Trezeguet için ne kadar bonservis ödeyecek?

Trezeguet Galatasaray'da! Son dakika Trezeguet Galatasaray gelecek mi
Yayın Tarihi: 8.06.2019 00:32:00

Galatasaray transfer bombalarını ardı ardına patlatıyor! Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Liginde başarılı sonuçlar elde etmek için istiyor. Buna göre de bir kadro kurmak isteyen Cimbom, gözünü yükseğe dikti! Uzun süredir Galatasaray'a transferi gündemde olan Trezeguet Galatasaray'da! TRT Spor sunucusu Ersin Düzen "Güvenmediğim haberleri paylaşmıyorum. Gecenin bombası Trezeguet, gizliden gizliye bu transfer için uğraşan Galatasaray, bu transferde epey mesafe katetti." sözleriyle transferi duyurdu.

Ersin Düzen'in Trezeguet haberi sosyal medyayı salladı! Cimbom, devre arasında Diagne için Kasımpaşa ile 13 milyon euroya el sıkışmış, aynı zamanda yetenekli kanat oyuncusu Trezeguet için de ağız yoklamıştı. Devre arasında Trezeguet için 7 milyon euro isteyen Kasımpaşa, sezon sonunda Trezeguet'i gözden çıkardı ve göndermeye çalışıyor.

TREZEGUET GALATASARAY'DA! GALATASARAY NE KADAR ÖDEYECEK?

Kasımpaşa'nın 27 yaşındaki yetenekli hücum oyuncusu Trezeguet için Galatasaray'ın 5-7 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. 34 maçta 9 gol 9 asistlik performans sergileyen Mısırlı yıldız da Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'ın şampiyonlar liginde boy gösterecek olması Trezeguet'i Aslan'a bağlıyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR