Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal arasındaki aşk yeniden mi alevlendi? Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor

17 yıl önce gözler önünde bir aşk yaşayan Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal önceki gün ortak bir arkadaşlarının doğum günü için bir araya geldi. İkilinin içeride birlikte eğlenmesi ise Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor? sorularına sebep oldu. Peki eski aşk yeniden mi alevlendi? İşte detaylar...

Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal arasındaki aşk yeniden mi alevlendi? Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor
Yayın Tarihi: 15.10.2019 10:28:00

Son olarak Mustafa Sandal'ın Harbiye Konseri'ni izlemeye giden Tuba Ünsal, Musti'yi en ön sıradan izlemiş ve tüm şarkılarına eşlik etmişti. Sandal da eski aşkının gözlerinin içine bakarak şarkılarını söylemiş akabinde de seyircilere Tuba Ünsal'ı alkışlatıp, "Bir zamanlar muhteşem bir ilişkimiz vardı" demişti.

Geçtiğimiz gün de ortak bir arkadaşlarının doğum günü için Nişantaşı St. Regis Oteli’nin üst katındaki Spago’da bir araya gelen ikili gece boyunca beraber eğlendi. Gece sonu da mekandan ayrı ayrı çıkan Mustafa Sandal ve Tuba Ünsal arasında eski aşk alevlendi mi? iddiaları ortaya atıldı.

MUSTİ İLE ÇOK İYİ ARKADAŞIZ


Şimdilerde Caner Karaloğlu ile aşk yaşayan Tuba Ünsal ise konuyla ilgili hemen açıklama yaptı. sosyal medya hesabı üzerinden gazeteci Bilal Özcan'a yanıt veren Tuba Ünsal, "Mustiyle çok iyi arkadaşız" diyerek konuya son noktayı koydu.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR