Tülin Şahin doğumuna günler kala podyuma çıktı

Türkiye'nin en. başarılı modellerinden biri olan Tülin Şahin, 8 aylık hamile olmasına rağmen dün Fashion Week'te Yakup Biçer'in Pehlivan temalı defilesinde podyuma çıktı. İşte detaylar...

Tülin Şahin doğumuna günler kala podyuma çıktı
Yayın Tarihi: 10.10.2019 10:59:00

İstanbul'da düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week kapsamında modaseverlerin beğenisine sunulan Pehlivan temalı defilede modacı  Yakup Biçer’in tasarımları 40 manken tarafından tanıtıldı. Ancak defilenin sürprizi bir ay sonra doğum yapacak olan Tülin Şahin'in podyuma çıkması oldu.

Biçer'in tasarımlarını çok beğendiğini söyleyen Tülin Şahin, hamile olarak podyumda yürümenin çok heyecanlı olduğunu söylerken, hamilelik süresince 9-10 kilo aldığını ve doğumun bir ay sonra İstanbul'da olacağını söyledi. Kızına iki isim koyacağını söyleyen güzel manken kızımın bir ismi Türk diğer ismi yabancı olacak dedi. 



TÜLİN ŞAHİN KİMLE EVLİ?
 
2005 yılında ünlü şef Mehmet Özer ile evlenen ve 2017 yılında boşanan Tülin Şahin, 2 yıl sonra Portekiz asıllı Londra’lı yatırımcı ve ekonomist Pedro de Noronha ile Lisbon’da dünya evine girdi. Ardından evliliklerini bebekle taçlandıran ikilinin bir ay sonra kızları doğacak. 




EŞİ DE DEFİLEDEYDİ

Doktorunun tavsiyelerini dinlediğini söyleyen Şahin, hormonlar sebebiyle birçok duyguyu aynı anda yaşadığını söyledi. 38 yaşında ve 8 aylık hamile olan Tülin Şahin'i podyumda yürürken eşi de gözünü ondan ayırmadı. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR