Türk Telekom Bedava İnternet Dağıtıyor! Türk Telekom 30 GB Hediye İnternet Kampanyası

Türkiye'nin en büyük GSM operatörleri arasında yer alan Türk Telekom, 2020 Ağustos ve Eylül aylarında da abonelerine özel bedava internet kampanyalarıyla ses getiriyor. Türk Telekom pek çok farklı kampanya ile 30 GB'a kadar bedava internet dağtııyor!

Türk Telekom Bedava İnternet Dağıtıyor! Türk Telekom 30 GB Hediye İnternet Kampanyası
Yayın Tarihi: 23.08.2020 20:33:00

Türkiye'nin en büyük GSM operatörleri arasında yer alan Türk Telekom, 2020 Ağustos ve Eylül aylarında da abonelerine özel bedava internet kampanyalarıyla ses getiriyor. Türk Telekom pek çok farklı kampanya ile 30 GB'a kadar bedava internet dağtııyor! Türk Telekom bedava internet kampanyalarına dair detaylar da Türk Telekomlular tarafından merakla araştırılıyor. Türk Telekom hediye internet ve 30 GB bedava internet kampanyalarına dair tüm detaylar haberimizde sizlerle...

Türk Telekom 2020 bedava internet kampanyaları tüm hızıyla sürüyor. Türk Telekom pek çok farklı kampanya ile Ağustos ve Eylül aylarında da geçerli kampanyalarıyla abonelerine bolca MB ve GB hediye ediyor. Malum Koronavirüs pandemisinde normalleşme sürecine geçilse de evden zorunlu olmadıkça çıkmayan Türk Telekomlular da bolca GB'larla internetin keyfini doyasıya çıkarıyor. Türk Telekom, Whatsapp - Facebook - Instagram gibi sosyal ağlar ve Youtube ile internetin devasa derinliklerinde rahatlıkla surf yapma imkanı sunuyor. Şimdi gelin hep birlikte Türk Telekom bedava internet kampanyalarını inceleyelim...

Türk Telekom Sil Süpür

Türk Telekom'dan bedava internet kazanmak isteyen abonelerin en çok başvurduğu yöntem Sil Süpür uygulamasıdır. Türk Telekom Sil Süpür ile bedava internet kampanyası haftalık olarak yenilenmektedir. Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını App Store veya Google Play Store uygulaması üzerinden indirmeniz gerekiyor. Ardından Telefon numaranız ile şifrenizi kolayca alabilirsiniz. Telefon numaranız ve şifreniz ie giriş yaptıktan sonra Sil Süpür bölümüne giriş yaparak her hafta sil-süpür oyununu oynayabilir ve bedava dakika, SMS, GB sahibi olabilirsiniz.

Yeni Hat Sahiplerine Türk Telekom'dan Bedava İnternet

Türk Telekom yeni hat sahibi abonelerine özel de birçok kampanya ile bedava GB sunmaktadır. Türk Telekom Efsane 8, 12 ve Prime Efsane 20 tarifelerinden birini tercih eden yeni Türk Telekomlular, sadece 1 defaya mahsus aylık 10 GB bedava internet kazanıyor! 10 gb bedava Türk Telekom internet kampanyası hattınıza otomatik olarak tanımlanacaktır. 10 gb bedava internette kalan kullanımlarınız bir sonraki aya devretmeyecektir.


Türk Telekom'dan 4.5G'ye Özel 30 GB Bedava İnternet

Türk Telekom, 4.5G uyumlu SIM kartını ücretsiz olarak alan Türk Telekomlular'a 1 aylık 30 GB bedava internet hakkı sunuyor! 16 Temmuz 2019 tarihinden önce Türk Telekom müşterisi olanlar ve kampanya için aranan şartları taşıyanlar 3G uyumlu SIM kartlarını 4,5G uyumlu SIM kartlarıyla değiştirerek 30 gb bedava internet hakkı elde edebiliyorlar. 

Bu kampanya ile birlikte bolca GB kazanan Türk Telekom aboneleri, "INTERNET" yazıp 5555'e SMS göndererek kalan kullanım bilgisini kontrol edebilirler. İptal için de IPTAL 4.5G yazarak 5555'e mesaj göndermeniz gerekmektedir. 

MEB Eba Kampanyası

Uzaktan eğitime geçişle birlikte 31 Ağustos tarihinden itibaren de uzaktan eğitime geçecek öğrencilere aylık 8 GB hediye internet otomatik olarak sağlanmaktadır. EBA internet hediyeleri, "KALAN EBA" yazarak 5555'e SMS göndererek öğrenilebilmektedir.

Türk Telekom Hoşgeldin Kampanyası

Türk Telekom'a hoşgeldin kampanyası ile ilk ay 25 GB bedava internet, yeni Türk Telekomlular'a sunulmaktadır! 3 ay süresince 30 TL ve üzeri yüklemelerde de 15 GB hediye internet hattınıza otomatik olarak tanımlanacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR