Türk Telekom Bedava İnternet paketi kampanyası Ramazan 2019

Türk Telekom Ramazan bedava internet paketi hediyesi. Türk Telekom bedava internet paketi nasıl yapılır. Türk Telekom bedava Mayıs 2019 yılında Ramazan kampanyaları merak ediliyor. Her yıl olduğu gibi yine Ramazan paketi şartları neler.

Türk Telekom Bedava İnternet paketi kampanyası Ramazan 2019
Yayın Tarihi: 4.05.2019 15:54:00

Türk Telekom kullanıcılarına ramazan ayı için bedava internet paketi kampanyası başlatıyor. Türk telekom Mayıs 2019 bedava internet paketi nasıl alınır? Türk telekom Ramazan ayı bedava internet paketi kaç GB verecek? Türk telekomdan müşterilerine Ramazan ayı boyunca kullanabilecekleri GB'lar kısa süre içinde dağıtılacak. Peki Türk Telekom'un Ramazan ayı bedava internet kampanyası ile ilgili detaylar neler?

Türk Telekomlular Ramazan ayında internete doyacak! Türk telekom Mayıs ayında müşterilerine ramazan ayı boyunca kullanabilecekleri veya günlük/haftalık seçenekli bedava internet paketi kampanyası yapmayı planlıyor! Ramazan ayına kısa bir süre kala Türk Telekom müşterilerini Ramazan ayı boyunca internette özgürce dolaşabilecekleri internet paketleri hediye edecek. Peki Türk Telekom bedava internet paketleri nasıl elde edilir, Türk Telekom bedava internet paketi nasıl alınır?

TÜRK TELEKOM RAMAZAN AYI BEDAVA İNTERNET PAKETİ 2019

Türk Telekom ramazan ayı boyunca bedava internet, GB dağıtacak. Türk Telekom müşterileri Ramazan ayı bedava internet paketlerini nasıl alacaklarını merak ediyor. Bunun için yapmanız gereken Türk Telekom uygulamasını iPhone cihazlarda iOS Store ve Android cihazlarda Play Store üzerinden indirmek. Ardından da telefon numaranız üzerinden alacağınız şifre ile Türk Telekom mobil uygulamasına giriş yapmalısınız. Daha sonra İnternet paketi bölümünden Ramazan ayında Türk Telekom mayıs 2019 bedava internet paketi kampanyasından faydalanabilirsiniz



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR