Türk Telekom kullanıcılarına Müjdeli Haber! 30 GB hediye

Türk Telekom kuruluşundan beri yaptığı kampanyalar ile herkesin takdirini kazanmayı başarmıştır.  Türk Telekom yine bir yenilik ile geliyor ve kullanıcılarına şaşırtmaya devam ediyor.  Birbirinden güzel fırsatları ile karşımıza çıkan Türk Telekom'dan yeni bomba haber elimize ulaştı. 

Türk Telekom kullanıcılarına Müjdeli Haber!  30 GB hediye
Yayın Tarihi: 4.10.2020 17:00:00

Türk Telekom kuruluşundan beri yaptığı kampanyalar ile herkesin takdirini kazanmayı başarmıştır.  Türk Telekom yine bir yenilik ile geliyor ve kullanıcılarına şaşırtmaya devam ediyor.  Birbirinden güzel fırsatları ile karşımıza çıkan Türk Telekom'dan yeni bomba haber elimize ulaştı.  Türk  Telekom kullanıcıları  bu haber karşısında şok olacak ve aynı zamanda çok sevinecektir.  Gelen bilgiye göre Türk Telekom abonelerine tam 30 GB hediye internet sunulacaktır.  30 GB  diye her nasıl yapılır.  30 GB hediye internet almak için şartlar nelerdir? 
 
Türk Telekom kullanıcılarına aylık 10 GB haftalık ise  30 GB duruyor!
 
Türk Telekom her ay   onlarca kampanya imkânını hat sahiplerine sunuyor.  Birçok kişi bu kampanyaların daha cazip geldiğini söyleyerek Türk Telekom’a hatlarını taşıyorlar. Türk tel ekomdan, Türk Telekom'a hatlarını taşıyanlar içinde birçok kampanya mevcuttur.  Herkes için cazip gelecek birçok Kampanyayı Türk Telekom'da bulabiliyorsunuz. Her hafta Türk Telekom sil süpür uygulaması ile hediye interneti kullanıcılarına aktarıyor.  Türk Telekom'dan kullanıcılarına 30 GB daha hediye internet veriliyor. Türk Telekom hem çekim gücü ile hem de yaptığı kampanyaları ile konuşulmaya devam ediyor.  Hem çekim gücü ile hem de yaptığı kampanyalar ile adeta diğer hatlara meydan okumayı başarıyor.  Şimdi ise Türk Telekom kullanıcılarına haftalık olarak 30 GB  bedava internet  kullanımı  imkânı sunuyor.  Eğer bu interneti aylığa dönüştürmek istiyor iseniz o zaman aylık olarak 10 GB bedava internet alma hakkınız bulunuyor. 
 
Sil süpür uygulaması ile haftada 30 GB hediye

Türk Telekom'un her hafta yeni dediği sil süpür uygulaması mevcuttur.  Türk Telekom kullanıcıları her hafta sil süpür kampanyası ile birçok hediye internet kazanmaktadır.  Türk Telekom verdiği hediyeleri bazen 1 günlük bazen bir haftadır ve bazen de aylık olarak vermektedir.   Şu an için ise Haftalık olarak 30 GB kadar kazanma imkânını sizlere veriyor.  30 GB hediye internet kazanmak istiyor iseniz sil süpür  uygulamasında telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. 
 
Türk Telekom kullanıcıları  sil süpür kampanyası ile haftada 30 GB  kadar kazanacaklar.  Türk Telekom her geçen gün kendisini geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor.  Bu sebeple de rakipleri her zaman Türk Telekom’u bir adım geriden takip  ediyor.   Türk Telekom birçok kişiye günlük haftalık aylık ve 5,10 ve 30 GB internet imkânı tanıyor. Bunun için her hafta düzenli bir şekilde  takip etmeniz gerekecektir.
 
Sil süpür bedava internet nasıl kazanılır?


Sil süpürden bedava internet nasıl kazanılır konusu kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Sil süpürden bedava internet kazanmak için mutlaka sil süpür uygulamasını telefonunuza indirmeniz şartı bulunmaktadır. Sil süpür kampanyasını telefonunuza indirdiğinizde sil süpür seçeneğini tıklayarak size verilecek hediye kullanmaya başlayabilirsiniz.

Balıkesir ve Çanakkale'de yaşayan Türk Telekomlu müşterilere sevindirici haber!
 
Çanakkale ve Balıkesir'de yaşayan aynı zamanda Türk Telekom hat    kullanan müşterilere Türk Telekom'dan sevindirici bir haber geldi.  Bu illerde yaşayan Türk Telekom kullanıcıları elinize özel hediye 10 GB kampanyası ile senenin sonuna kadar  bu yararlanabilir yararlanabileceklerdir. Eğer Balıkesir ve Çanakkale ilinde yaşıyor ve Türk Telekom hat kullanıyor iseniz bu kampanyadan Siz de kısa bir süre içerisinde yararlanabilirsiniz.  Bunun için çevrenizde bulunan Türk Telekom bayisine gidip efsane 8, efsane 12, Prime efsane 20 ve self efsane 10 GB tarifesine geçiş yapıp bedava internet Siz de kullanabilirsiniz. Türk Telekom bayisine gidip kampanyaya geçiş esnasında ayda bulunan kişilere 13 GB hediyenizi söyleyip hattınıza yükseltmeniz gerekmektedir


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR