Türk Telekom, Nenad Canak ile Yeni Sezon Hazırlıklarına Başlıyor

Türk Telekom, Nenad Canak ile Yeni Sezon Hazırlıklarına Başlıyor

Türk Telekom, Nenad Canak ile Yeni Sezon Hazırlıklarına Başlıyor
Yayın Tarihi: 19.06.2023 14:08:00

Türk Telekom, Basketbol Süper Ligi'nde önümüzdeki sezonki hazırlıklarına başantrenör pozisyonunda Nenad Canak ile devam edeceğini duyurdu. Erdem Can'ın takımdan ayrılmasının ardından Ankara ekibi, yeni başantrenörleri Canak ile anlaşma sağlamıştır.

Türk Telekom, gelecek sezon için hazırlıklarına şimdiden başlamış durumdadır. Erdem Can'ın takımdan ayrılmasının ardından ilk adımı başantrenör Canak ile atmışlardır. 2018 yılından beri Lietkabelis'in başında olan 47 yaşındaki antrenör, bu sezon EuroCup'ta takımını son 16 turuna taşımış, ancak Paris Basketball'a 98-97'lik skorla yenilerek turnuvadan elenmişti.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir: "Türk Telekom Basketbol Takımımızın yeni başantrenörü Nenad Canak! Yeni sezonda kendisine ve takımımıza başarılar diliyoruz. Heyecanlı ve mutluyuz. Ailemize hoş geldin koç!"

Türk Telekom, Nenad Canak ile anlaşarak yeni sezondaki hedeflerine doğru ilerlemektedir. Tecrübeli başantrenör Canak'ın liderliğinde takımın daha da güçleneceği ve başarılar elde etme yolunda ilerleyeceği öngörülmektedir. Türk Telekom Basketbol Takımı, yeni sezonda Canak ile birlikte başarılarını sürdürme amacı güderek rekabetçi bir performans sergilemeyi hedeflemektedir. Nenad Canak'ın takıma katılmasıyla birlikte Türk Telekom, gelecek sezonki mücadelesine odaklanarak heyecan verici bir döneme adım atmıştır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR