Türk Telekom Sil Süpür İle Bedava İnternet Nasıl Alınır? Türk Telekom 2020 Haziran Ayı Bedava İnternet Paketleri

Türk Telekom, diğer GSM operatörleriyle girdiği rekabette müşterilerine özel bedava internet paketlerini sıralamaya devam ediyor! Türk Telekom Sil Süpür uygulaması ile bedava internet nasıl alınır?

Türk Telekom Sil Süpür İle Bedava İnternet Nasıl Alınır? Türk Telekom 2020 Haziran Ayı Bedava İnternet Paketleri
Yayın Tarihi: 8.06.2020 21:14:00

Türk Telekom, diğer GSM operatörleriyle girdiği rekabette müşterilerine özel bedava internet paketlerini sıralamaya devam ediyor! Türk Telekom Sil Süpür uygulaması ile bedava internet nasıl alınır? Türk Telekom Sil Süpür bedava internet nasıl yüklenir? Soruları da araştırılmaya başlandı. Türk Telekom 2020 Haziran ayında bedava internet dağıtmaya devam ediyor. 2020 Haziran Türk Telekom Bedava internet paketleriyle tüm Türk Telekomlular internete bağlı kalmaya devam edecek! Detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Türkiye'nin 4 büyük GSM operatöründen biri olan Türk Telekom, son dönemde artan rekabet çerçevesinde abonelerine özel bedava internet hediyelerini dağıtmaya devam ediyor. Türk Telekom faturalı ve faturasız abonelerine özel Bedava İnternet Paketleri de sıklıkla araştırılıyor. Türk Telekom Sil Süpür ile bedava internet nasıl alınır? Türk Telekom, özellikle Koronavirüs nedeniyle evinden çıkmayan abonelerine özel bedava internet paketleriyle evde internete sorunsuzca bağlanabilmelerini temin ediyor. Türk Telekom Sil Süpür ile bedava internet kampanyası da eğlendirirken aynı zamanda internet kazanmanızı sağlıyor!

Türk Telekom Sil Süpür Bedava İnternet Nasıl Alınır?

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasıyla bedava internet paketleri oldukça revaçta. Türk Telekom'un Sil Süpür uygulamasına tüm faturalı ve faturasız Türk Telekom aboneleri katılabileceklerdir. Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını android kullanıcıları Google Play Store ve Apple kullanıcıları iOS App Store uygulaması üzerinden indirebilirler. Uygulamayı indirdikten sonra giriş yaparak Sil Süpür bölümüne giriş yapmanız gerekiyor.

Türk Telekom Sil Süpür uygulaması basit bir oyundur ve bu oyunla birlikte internet, konuşma (dakika) ve SMS gibi birçok hediye kazanılabilmektedir. Aboneler, şanslarına göre günlük, haftalık veya aylık bolca GB da kazanabilirler. Çarşamba ve Cuma günleri saat 06:00'da otomatik olarak yenilenen hediyeler, Türk Telekom abonelerine büyük bir fırsat sunuyor! Türk Telekom Sil Süpür hediyeleri, uygulamaya giriş yapıp Sil Süpür yaptıktan sonra hattınıza otomatik olarak tanımlanacak ve tarafınıza bilgilendirme mesajı gönderilecektir.


Türk Telekom Sil Süpür ile Bedava İnternet Ne Zamana Kadar Var?

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasıyla bedava internet kazanmak, faturalı ve faturasız hat kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören bir uygulama olduğu için 2020 yılı boyunca da devam edecektir. Oyun sonrası kazanılan hediyelerin süreleri farklılık göstermekte olup, bilgilendirme mesajında kullanım süresi hakkında da bilgi verilmektedir. Türk Telekom Sil Süpür uygulamasıyla bedava internet, dakika ve SMS kazanabilirsiniz.

Türk Telekom Geceleri 10 GB Bedava İnternet Kampanyası

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasıyla birlikte, gece belirli saatler arasında geçerli bedava internet kampanyasına katılabilirsiniz! 2 gece geçerli bedava internet paketleri 5-10 GB arasında değişkenlik göstermekle birlikte gece saat 00.00 ve 06.00 arasında kullanılabilmektedir.

Türk Telekom Sil Süpür Yok Sorunu 

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına giriş yaparak Bedava internet kazanabilmek için Türk Telekomlu olmanız gerekmektedir. Türk Telekom altyapısını kullansa da farklı operatör aboneleri Sil Süpür kampanyasından yararlanamazlar. Öte yandan Türk Telekomlu olup halen daha Sil Süpür uygulamasına giriş yapamadıysanız TÜRK Telekom Online İşlemler Uygulamasını güncellemeniz gerekmektedir. Güncelleme ile birlikte Sil Süpür'den bedava internet, dakika ve SMS kazanmaya başlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR