Türk Telekom Vodafone ve Turkcell kullanıcılarına 6 GB ücretsiz bedava internet imkânı

Bazı Kişilerin interneti biter ve hemen ek  internet alma çabasına girer.  İnternet'i biten kişilere  sevindirici haber geldi. Bilindiği üzere ülkemizde korona virüs salgını tüm hızıyla devam ediyor.  Bu sebeple çocuklar okullarından geri kaldılar ve okula gidemiyorlar.  Devlet ise uzaktan eğitim im

Türk Telekom Vodafone ve Turkcell kullanıcılarına 6 GB ücretsiz bedava internet imkânı
Yayın Tarihi: 6.10.2020 11:20:00

Bazı Kişilerin interneti biter ve hemen ek  internet alma çabasına girer.  İnternet'i biten kişilere  sevindirici haber geldi. Bilindiği üzere ülkemizde korona virüs salgını tüm hızıyla devam ediyor.  Bu sebeple çocuklar okullarından geri kaldılar ve okula gidemiyorlar.  Devlet ise uzaktan eğitim imkânı sunarak çocuklara eğitim veriyor.  Çocuklar bu dönemde  Eba sisteminden derslerini yapıyorlar.  Fakat  birçok aile internet getiremiyor ve bu konuda şikâyet ediyor.  Ulaştırma Bakanı olan Adil Kara İsmailoğlu Geçtiğimiz günlerde bir açıklamalarda bulundu.  Yaptığı bu  açıklamalarda öğrencilere belli aralıklarla ücretsiz internet veri vereceklerini dile getirdi.  Peki, bu interneti kimler kullanabilecek?  Bu internet Türk Telekom Vodafone ve Turkcell için geçerli mi?  bedava internet paketi nasıl yapılır?  Şimdi sizlere bu konular hakkında detaylı bilgiler sunacağız ve sizlere detaylı bilgiler vereceğiz. İşte 6 GB bedava internet hakkında  merak edilen konular... 
 
Uzaktan eğitim gören çocuklar için bedava internet kampanyaları tüm hızı ile devam ediyor.  Uzaktan eğitim gören kişilere yönelik herkese 6 GB bedava internet haberi geldi.  Bedava internetten Turkcell Vodafone ve Türk Telekom yararlanacak. Aynı zamanda devlet tarafından tablete bilgisayarı olmayan çocuklara  bilgisayar ve tablet verilecek.  Bu internetten çocuğu okula gidemeyen ve Eba ders görebilen herkes faydalanabilecek.
 
Ulaştırma bakanından Müjde geldi
 
Ulaştırma Bakanı olan Adil Kara İsmailoğlu Geçtiğimiz günlerde bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.  Ulaştırma Bakanı Adil Kara İsmailoğlu alt   yapılar ve iyileştirmeler hakkında da detaylı bir şekilde açıklamalar yaptı 2020 ve 2023 seneleri içerisinde öğrencilere ücretsiz bir şekilde eğitim verileceği haberini duyurdu.  Bunu duyan öğrenciler çok sevindi. 
 
Yüz yüze eğitime gidemeyen öğrenciler evden eğitim almaya devam ediyor.  Uzaktan eğitimde öğrencilerin interneti Ders yapmaya yetmiyor ve hemen bitiyor.  Bu sebeple birçok aile internetlerinin hızlı bir şekilde bitmesinden yakınıyor.  İnternet'i biten çocuklar eğitimleri ne ara vermek zorunda kalıyor.  Bu sebeple Ulaştırma Bakanı müjdeyi verdi.  Artık  düzenli bir şekilde her öğrenci 6 GB internet imkânı tanınacak.  Öğrenciler derslerini uzaktan eğitim ile yapılabilecekler.  Ücretsiz interneti almak isteyen kişilerin mutlaka eğitim görmeleri gerekmektedir. 6 GB internetten Türk Telekom Turkcell ve Vodafone hatlarını kullanan kişiler yararlanabilecek.
 
Ücretsiz tablet ve bilgisayar imkânı
 
Dünyada yaşanan salgın sebebiyle birçok vatandaş olumsuz bir şekilde bu salgından etkilendi. Çocuklar okula gidemez duruma geldi ve en çok Bu olaydan etkilenen çocuklar oldu.  Çocuklar okula gidemeyince devlet uzaktan eğitim kararı aldı.  Fakat Maalesef ki birçok çocukta tablet ve bilgisayar alma imkânı olmadığı için eğitime ara vermek zorunda kaldı.  Devlet tableti ve bilgisayarı olmayan ailelere tablet ve bilgisayar imkânı tanıyor.  Devlet birçok kişiye tablet ve bilgisayar dağıttı ve hala dağıtmaya devam ediyor.  Gelen bilgiye göre de operatörler  eğitim gören çocuklara 6 GB bedava internet imkânı tanıyor. 
 
Türk Telekom Turkcell ve Vodafone'dan internet açıklaması
 
Geçtiğimiz günlerde Türk Telekom Turkcell ve Vodafone operatörlerinden bir açıklama geldi.  bu açıklamanın  uzun zamandır yapılması bekleniyordu ve sonunda yapıldı. Peki, bu bedava internet kampanyasından nasıl  yararlanılacaktır?  O konu hakkında henüz operatörlerden bir bilgi gelmedi fakat en kısa sürede operatörlerden bu konu hakkında bilgi gelmesi bekleniyor.  Türk Telekom Turkcell ve Vodafone operatörlerinin vereceği bedava internet konusunda açıklama kısa bir zaman içerisinde gelince sizleri haberdar edeceğiz.  Bu sebeple bizi takipte kalmaya devam edin.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR