Türk Telekom Ziraat Bankası TL Yüklemesinde 5 GB Bedava İnternet Veriyor

Türk Telekom Ziraat Bankası TL Yüklemesinde 5 GB Bedava internet kampanyası başladı. Sizde eğet Türk Telekom faturasız hat kullanıyorsanız ve ziraat bankası müşterisiyseniz bu kampanyadan yararlanarak 5 GB internet kazanabilirsiniz.

Türk Telekom Ziraat Bankası TL Yüklemesinde 5 GB Bedava İnternet Veriyor
Yayın Tarihi: 4.03.2020 10:39:00

Türk Telekom Ziraat Bankası TL Yüklemesinde 5 GB Bedava internet kampanyası başladı. Sizde eğet Türk Telekom faturasız hat kullanıyorsanız ve ziraat bankası müşterisiyseniz bu kampanyadan yararlanarak 5 GB internet kazanabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden yapılan bu anlaşmadan tüm müşteriler faydalanabilmektedir.

Türk Telekom Müşterileri sürekli olarak aylık internetlerinde bedava veya hediye internet kampanyalarını takip etmektedir. Türk Telekom üzerinden birden fazla kampanya olduğunu ve sürekli müşterilerin mağdur olmaması için internet bağlantılarının bitmemesi için kampanyalar yapmaktadırlar. Türk Telekom müşterisi olarak sizde bazı kampanyalara dahil olabilir ve bedava 5 GB internet kazanabilirsiniz. Bu son kampanyada Ziraat Bankası ile birlikte bir anlaşma yapan banka 5 GB internet vererek kendi hat sahiplerinin yüzünü güldürmektedir.
Türk Telekom Ziraat Bankası TL Yüklemesi İle 5 GB İnternet Nasıl Kazanırım?

Türk Telekom Ziraat Bankası üzerinden TL yüklemesi yapıldığında 5 GB bedava internet vermektedir. Bunun için Ziraat Bankası müşterisi olmanız ve internet bankacılığından TL yüklemenizi yapmanız gerekmektedir. Bu sadece Türk Telekom müşterilerine yapılan kampanyalardır.


Türk Telekom şu şekilde kampanya başlıkları sunmaktadır.
  • 40 TL Yüklemenizde Günlük 5 GB bedava internet
  • 50 TL Yüklemenizde Haftalık 5 GB bedava internet
  • 100 TL ve üzeri TL Yüklemesinde Aylık 5 GB bedava internet
Katılım Nasıl Oluyor?

Türk Telekom üzerinden bu kampanyaya katılmak istiyorsanız öncelikle bir SMS atmanız gerekiyor. Eğer SMS atmadan bu işlemleri yaparsanız bu hediyeleri kazanamazsınız. Kampanyaya katılmak isteyenler önce kendi telefonlarından mesaj atmaları gerekiyor. Yükleme yapacağınız telefondan BANKA yazıp 5555’e mesaj atarsanız hemen SMS sonrası kampanya onayı mesaj olarak gelecektir. Sizde bu şekilde hediye internetlerinizi kullanabilirsiniz. Yukarıda verdiğimiz yüklemeleri yapan kişiler 5 GB internet kazanacaklardır. Bu kampanya sadece faturasız hat sahipleri için geçerlidir. Faturalı hat sahipleri için Türk Telekom firmasına giderek veya resmi internet sitesine girerek daha fazla GB bedava kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Bu kampanya Banka ile Operatör arasında yayınlanmış bir kampanyadır. Kampanyadan yararlanmak için SMS ile başvuru yapmayı unutmayın. Mesaj attıktan sonra internet bankacılığı ve mobil şubeden TL yüklemeniz gerekmektedir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR