Türk Telekom’dan 6 GB, 10 GB, 15 GB internet!

Hattını başka tarifelere geçirmeyi düşünenlerin nihai kararı olan Türk Telekom’un internet paketi avantajları ve ucuz tarifeleri vatandaşı cezbetmeye devam ediyor. İşte Türk Telekom’un avantajlı 6 GB, 10 GB ve 15 GB kotalı tarifeleri hakkında derlediğimiz tüm bilgiler

Türk Telekom’dan 6 GB, 10 GB, 15 GB internet!
Yayın Tarihi: 20.08.2020 16:45:00

Hattını başka tarifelere geçirmeyi düşünenlerin nihai kararı olan Türk Telekom’un internet paketi avantajları ve ucuz tarifeleri vatandaşı cezbetmeye devam ediyor. İşte Türk Telekom’un avantajlı 6 GB, 10 GB ve 15 GB kotalı tarifeleri hakkında derlediğimiz tüm bilgiler… Bu haberi okuduktan sonra başka bir operatöre geçmek istemeyeceksiniz!

Türk Telekom avantajlı tarifeleri ile vatandaşı cezbetmeye devam ediyor. Öyle ki, kendi operatöründen memnun olmayan birçok vatandaşın araştırmaları sonucunda ulaştığı nihai karar Türk Telekom oluyor. Türk Telekom’a geçen vatandaşlar haksız da değil; dev telekomünikasyon şirketinin 6 GB, 10 GB ve 15 GB internet paketleri ve bunun yanısıra konuşma süresi, kısa mesaj hakkı ve çekim kalitesi ile düşük ücretleri Türk Telekom’u en avantajlı operatör yapıyor.

En avantajlı operatör Türk Telekom’dan 6 GB, 10 GB, 15 GB internet!

Haberimizde Türk Telekom’a geçiş yapmayı düşünen vatandaşların kararlarını netleştirmesine yarayacak Türk Telekom 6 GB, 10 GB ve 15 GB tarifelerini sunuyoruz. İşte Türk Telekom’a geçmek için daha fazla düşünmemenizi sağlayacak uygun Türk Telekom tarifelerine ilişkin haberimiz…

Türk Telekom, çoğu operatörün aksine oldukça ucuz tutarlarla müşterilerini tarifelendiriyor. 6 GB, 10 GB ve 15 GB kampanyalı tarifeler sayesinde Türk Telekom açık ara en avantajlı operatör haline geliyor.


Türk Telekom’un avantajlı tarifelerinin özellikleri ve ücretleri ne kadar?

Birçok operatörün aboneleri mevcut tarifelerinin fatura şişkinliğinden şikâyetçiyken Türk Telekom yüksek çekim kalitesiyle birbirinden avantajlı paketlerini oldukça düşük tutarlara sunuyor. İşte Türk Telekom’un avantajlı paketlerinin özellikleri ve fiyatları:

Türk Telekom’dan 6 GB internet kotası, 1500 dakika her yöne konuşma ve her yöne 1500 SMS sadece 28 TL,
Türk Telekom’dan 10 GB internet kotası, 3000 dakika her yöne konuşma ve her yöne 3000 SMS sadece 38 TL,
Türk Telekom’dan 15 GB internet kotası, 3000 dakika her yöne konuşma ve her yöne 3000 SMS sadece 48 TL.

Avantajları ile eşsiz operatör: Türk Telekom!

Görüldüğü üzere diğer operatörlerde oldukça yüksek tutarlara sahip olan bu mobil kullanım hakları Türk Telekom’da sadece 28 TL’ye ayarlanabiliyor. Hattını bu Türk Telekom’un bu tarifelerine taşıyanlara tanımlanan hediye internet de meselenin cabası oluyor ve dev telekomünikasyon şirketi Türk Telekom’u diğer operatörler arasında açık ara en cazip operatör haline getiriyor.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR