Türk Telekom'dan Bedava 30 GB İnternet Kampanyası! Türk Telekom Bedava İnternet kampanyası

Türkiye'nin en büyük GSM operatörleri arasında yer alan Türk Telekom, abonelerine özel tam 30 gb bedava internet veriyor! Türk Telekom'un Hediye 30 GB İnternet kampanyasını duyanlar da araştırmalara başladı!

Türk Telekom'dan Bedava 30 GB İnternet Kampanyası! Türk Telekom Bedava İnternet kampanyası
Yayın Tarihi: 7.06.2020 14:45:00

Türkiye'nin en büyük GSM operatörleri arasında yer alan Türk Telekom, abonelerine özel tam 30 gb bedava internet veriyor! Türk Telekom'un Hediye 30 GB İnternet kampanyasını duyanlar da araştırmalara başladı! Türk Telekom 30 GB Bedava internet nasıl alınır? Türk Telekom 30 gb bedava internet kampanyasına nasıl katılabilirim? Sorularının yanıtı araştırılıyor. 2020 Haziran ayı Türk Telekom'dan Hoşgeldin Bedava 30 gb internet kampanyasının tüm detayları haberimizde...

Türkiye'nin sayılı GSM operatörlerinden Türk Telekom, 2020 Haziran ayında tam 30 GB Bedava internet dağıtıyor! Türk Telekom, abonelerine özel bedava internet kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Her yıl belirli ay ve günlerde, özellikle resmi ve dini bayramlarda abonelerini bedava GB'lara doyuran Türk Telekom, Haziran ayında Hoşgeldin Kampanyasıyla 30 gb bedava internet sunuyor. Türk Telekom aboneleri de 30 gb bedava internet kampanyasının detaylarını araştırmaya başladı. Türk Telekom hediye 30 GB bedava internet kampanyası nasıl yüklenir? Türk Telekom 30 GB Bedava internet nasıl alınır? Nereye SMS göndermek gerek? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

Türk Telekom, 2020 yılı Haziran ayında da Türk Telekomlular rahatça internette dolaşabilsin diye internet dağıtmaya devam ediyor. Türk Telekomdan 'Hoşgeldin' Kampanyasıyla 30 GB bedava internet sunuluyor. Peki 30 GB bedava internet, her yöne 750 dk ve her yöne 750 SMS 2020 Kampanyasının detayları neler?


Türk Telekom'dan verilen 30 GB Bedava internet kampanyasından hemen şu anda faydalanabilirsiniz! Bedava internet paketlerinde son dönemde yaşanan artış, GSM operatörleri arasında abone çekme yarışı olarak nitelendiriliyor! Şüphesiz bu yarış abonelere yarıyor. Türk Telekom aboneleri de, bu süreçte 30 gb bedava internet kampanyasından yararlanabiliyorlar. Peki 30 GB Türk Telekom bedava internet nasıl alınır?

Türk Telekom, Vodafone, Bimcell, Turkcell ve diğer operatörlerden hattını Türk Telekom'a taşıyan yeni abonelerine büyük internet paketlerini hediye olarak dağıtmaya devam ediyor! Bu çerçevede 2020 Haziran ayı itibariyle Türk Telekom'dan, hattını Türk Telekom'a taşıyan yeni abonelere özel Hoşgeldin Kampanyası sürüyor. Hoşgeldin kampanyası doğrultusunda hattını Türk Telekom'a taşıyanlara 30 GB internet, 750 Dakika ve 750 SMS hediyesi 4 ay boyunca yeni Türk Telekom abonelerine sunuluyor. Böylece Türk Telekom, yeni abonelerine 4 ay boyunca cazip bir hediye kampanyası sunmuş oluyor! Türk Telekom, 30 gb bedava internet kampanyasıyla diğer operatörlerle olan 'rekabeti' de giderek tırmandırdı! 

TÜRK TELEKOM'DAN BEDAVA 30 GB NASIL ALINIR? TÜRK TELEKOM 30 GB HEDİYE İNTERNET KAMPANYASI

Türk Telekom'dan 30 gb bedava internet nasıl alınır? Türk Telekom bedava 30 GB Hoşgeldin Kampanyasına katılım için yapılması gereken ilk şey hattınızın Türk Telekom'a taşınmasıdır. Hattını Türk Telekom'a taşıyanlara 30 GB Bedava internet sunulmaktadır. Hat taşıma işlemleri, online olarak veya Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak veyahut da Türk Telekom şubelerine giderek yapılabilmektedir. Türk Telekom'a geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra ise "BOLBOL" yazarak 5555'e SMS göndererek 30 GB bedava internetinizi alabilirsiniz. Gönderdiğiniz SMS'in ardından tarafınıza gönderilecek bilgilendirme mesajında, 30 GB hediye internetin hattınıza tanımlandığı belirtilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR