Turkcell 25 GB internet bedava kampanyası sürüyor

Turkcell 25 GB internet kampanyası sürüyor. 2019 yılının en büyük projelerinden biri olan Turkcell 25 GB bedava internet kampanyasına başvuru nasıl yapılır, Turkcell bedava internet paketleri 2019 yılında yeni kampanya dikkat çekti.

Turkcell 25 GB internet bedava kampanyası sürüyor
Yayın Tarihi: 6.02.2019 12:37:00

Turkcell en fazla bedava internet dağıtan firma olma yolunda ilerliyor. Turkcell son kampanyasında 25 GB bedava internet kazanma fırsatı sunuyor. Turkcell Bedava internet paketleri nasıl yapılacak, Turkcell internet kampanyası 2019 merak ediliyordu. Sizler için en çok konuşulan bedava internet paketi Turkcell'den 25 GB hediye kampanyasını derledik. Ücretsiz olarak herkesin katılabileceği Bedava internet kampanyası detayları sizlere derledik.

Turkcell Bedava internet paketleri yenilendi

Turkcell'den 25 GB bedava internet kampanyası. 10 Mart 2019 tarihine kadar Turkcell bedava internet dağıtıyor. Hem faturalı hem faturasız müşterilerinin yararlanabileceği 6 hafta sürecek kampanyasında 25 GB bedava internet kazanmak mümkün. 


Turkcell Sen D Yap 25 GB internet nasıl yapılır?

Turkcell Sen De Yap bedava internet paketlerine BİP'ten ulaşabilirsiniz. Bip'te Senyapdiye kanalını takip eden herkese Turkcell'den Bedava internet kazanma şansı var. Sizde hemen senyapdiye kanalını takip ederek 25 GB bedava internetin sahibi olabilirsiniz.

Bip uygulamasından kanalı takip edenler için 3 GB internet her başvurana verilebiliyor. Ayrıca hafta hafta bedava internet kazanabilirsiniz. 4-10 Şubat hediyeleri arasında 3 GB internet kazandırıyor. Toplamda 6 hafta sürecek ve 4-10 Mart 2019 tarihinde 10 GB kadar bedava internet kazanabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR