Turkcell Bedava 10 GB İnternet Kampanyası! 2020 Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Turkcell'den Turkcelliler'e özel bedava internet kampanyaları tüm hızıyla sürüyor! Turkcell 2020 Bedava 10 gb internet kampanyasıyla nefesleri kesti. Televizyonda da reklamları dönen Turkcell bedava 10 gb internet hediyesiyle ilgili araştırmalar da başladı. Turkcell 10

Turkcell Bedava 10 GB İnternet Kampanyası! 2020 Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları
Yayın Tarihi: 21.07.2020 16:52:00

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Turkcell'den Turkcelliler'e özel bedava internet kampanyaları tüm hızıyla sürüyor! Turkcell 2020 Bedava 10 gb internet kampanyasıyla nefesleri kesti. Televizyonda da reklamları dönen Turkcell bedava 10 gb internet hediyesiyle ilgili araştırmalar da başladı. Turkcell 10 gb bedava internet nasıl alınır? Turkcell 2020 yılında halen geçerli bedava internet kampanyaları neler? Tüm detayları bu haberimizde sizler için hazırladık...

Turkcell 2020 yılının başından bu yana Turkcelliler'e özel bedava internet kampanyalarını peş peşe yayınlamaya devam ediyor! Kısa bir süre önce hayata geçirilen yeni internet hediyesiyle Turkcell, abonelerine tam 10 GB Bedava internet sunuyor. Turkcell bedava internet kampanyaları sayesinde Turkcelliler internette özgürce geziyor, eğleniyor ve mesajlaşabiliyor. Turkcell Bedava intenret kampanyaları 2020 Temmuz ayı ve ilerleyen gün ve aylarda da geçerli olacak. Turkcell 2020 bedava internet kampanyaları haberimizin devamında sizlerle...

Turkcell 2020 Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell 2020 Temmuz ayında bedava internet kampanyalarını şartlı ve şartsız kategorilerde abonelerine sunuyor. Turkcell bedava internet kampanyalarından yararlanabilmek için bazen internet e sahip olunması gerekebiliyor. Bazı durumlarda ise Turkcell bedava internet paketleri hattınıza otomatik olarak tanımlanıyor. Turkcell bedava internet paketleri ile internette rahatlıkla surf yapabilir, eğlenceli videolar izleyebilir ve ailenizle ve dostlarınızla doyasıya mesajlaşabilirsiniz.

Turkcell Fizzy Dinle Kazan Bedava İnternet Hediyesi

Turkcell'den Fizzy ile Bedava internet kazanabilirsiniz! 31 Aralık 2021 tarihine geçerli Turkcell Bedava internet kampanyası ile Fizzy Premium üyesi Turkcell aboneleri, 500 MB ila 8 GB arasında bedava internet kazanabiliyor. Dinledikçe kazan özelliğiyle Fizy üzerinden dinlediğiniz şarkı kadar bedava internet kazabiliyorsunuz. Bir Takvim ayı içerisinde Fizy uygulamasından 100 ila 249 arasında şarkı dinleyen Turkcelliler toplam 250 mb aylık, bir ayda 250-499 arasında şarkı dinleyen Turkcelliler ise 500 mb aylık, bir ayda 500 ve üzerişarkı dinleyen Fizy abonesi Turkcelliler ise 1 GB Aylık internet paketi kazanıyor!

Turkcell'den Sürpriz 10 GB Bedava İnternet Kampanyası


31 Aralık 2020'ye kadar geçerli SÜrpriz Nokta Bedava İnternet kampanyası da Turkcell 2020 Bedava internet kampanyaları arasındaki yerini aldı. Turkcell 220 bedava internet kampanyasından faydalanabilmek için BiP uygulamasına giriş yaparak Keşfet Bölümüne tıklamanız ve buradan da Sürpriz Nokta kanalını takip etmeniz gerekmektedir. Günlük 3 gb ile aylık en çok 10 gb bedava interneti bu yolla kazanabilirsiniz.

Turkcell Joker hediye kampanyası da 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olacaktır. Turkcell'den Joker hediyelerle ücretsiz internet sahibi olabilirsiniz.

Turkcell abonesi olan müşteriler, tarifelerini bir üst pakete geçirmeleri halinde de bedava internet kampanyalarından faydalanabiliyor. Örneğin fiyat farkı 9 TL olan bir üst pakete geçiş yapan Turkcell müşterisi, ilk 12 ay abonelik yaşı için haftalık 1 GB bedava internet kazanıyor. 10 yıldan fazla abone olanlar ise 12 ayda 1 defa olmak üzere haftalık 2 GB bedava internetin sahibi oluyor. Üst tarife paketinin fiyat farkı 10 ila 24 TL arasında ise ve aboneli yaşı da 10'dan az ise 12 ayda 2 defa haftalık 1 gb, 10 yıldan fazla abonelere ise 12 ayda 2 defa haftalık 2 GB bedava internet sağlanmaktadır.

Turkcell Joker Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Joker Hediyeler Kampanyası da 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerlidir. Turkcell Joker Hediyeler kampanyasıyla abonelerine bedava internet paketi dağıtmaktadır. Turbo 3GB, 5GB, 7 GB ve Platinum 10 GB kampanyalarına geçiş yapan faturalı Turkcelliler ise bu kampanyadan yararlanamamaktadır.

Turkcell Salla Kazan Kampanyası

TUrkcell 10 GB internet hediyesi Salla Kazan ile tüm abonelerine sağlanıyor! Turkcell Mobil uygulamalarını Google Play Store ve App store üzerinden indirip kullanmaya başlayarak siz de "Salla Kazan" üzerinden aylık 10 gb bedava internet sahibi olabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR