Turkcell Bedava İnternet 2019 Turkcell hediye internet kampanyaları

Turkcell Bedava internet kampanyaları. 2019 Turkcell Bedava internet kampanyaları neler? Sizler için Turkcell bedava internet kampanyalarını derledik. Peki en uygun Turkcell İnternet paketleri hangisi?

Turkcell Bedava İnternet 2019 Turkcell hediye internet kampanyaları
Yayın Tarihi: 28.01.2019 15:10:00

Turkcell Bedava internet paketleri neler? Her hafta Turkcell Bedava internet paketleri güncelleniyor. Kullanıcılar için oldukça zor olan ve bulunması durumunda kaçırılmayan Turkcell internet kampanyalarını sizler için derledik. Özellikle Eflasyonla mücadele kapsamında Turkcell Bedava internet paketlerini sizler için hazırlamıştık. Peki Turkcell hediye internet paketi nasıl alınır? Ucuz Turkcell Bedava internet 2019 nereden ve nasıl yapılır.

Turkcell Akıllı 5 GB Paketi alanlara 1 GB Bedava internet

Turkcell en yeni bedava internet kampanyalarından biri 5 GB internet paketi alanlara 1 GB internet hediye ediyor. Tarifeniz üzerinden Turkcell alacağınız internette 5 GB internet, 750 dk her yöne ve 1000 SMS internet alarak 6 GB internet sahibi olabilirsiniz. 

Şimdi Turkcell'i olan 8 GB Bedava internet kazanın


Turkcell en yeni kampanyalarından biri olan Turkcelli olmakta projesiyle hediye 8 GB internet veriyor. Hemde hattınız kapınıza geliyor. Turkcell'den fomu doldurarak dilediğiniz ere getirilen Turkcell'liyim kampanyasında 8 GB hediye alabilirsiniz. En iyi kampanyalardan biri olan Turkcell bedava internet kampanyasından çok hızlı bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Turkcell Yarı Yıl Tatil kampanyası bedava internet

Öğrenciler tatil döneminde Turkcell kampanyalarından yararlanabiliyor. 5 Şubat 2019 tarihine kadar geçerli olacak Bedava İnternet Turkcell kampanyasına hem faturalı hat hem de hazır kart aboneleri faydalanabiliyor. Yarıyıl tatiline özel Turkcell bedava internet kampanyalarında ürün fırsatlerı da mevcut. Ancak öğrenciler için en önemli olan hediye internet paketleri de mevcut. En yakın Turkcell şubesine gidilerek yaz tatili kampanyasından faydalanabilirsiniz. 

Turkcell 2019 yılında Bedava internet kampanyalarında şu anda 1 GB hediye internet alabiliyorsunuz. Ancak Turkcell yeni kampanyalarıyla bedava internet vermeye devam edecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR