Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Yılbaşı Bedava internet

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafoen yılbaşı bedava internet kampanyaları neler? Türk Telekom,Vodafone ve Turkcell bedava internet veriyor. Peki Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bedava internet kampanyaları neler? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Yılbaşı bedava internet kampanyaları sizler için

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Yılbaşı Bedava internet
Yayın Tarihi: 1.01.2020 13:31:00

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafoen yılbaşı bedava internet kampanyaları neler? Türk Telekom,Vodafone ve Turkcell bedava internet veriyor. Peki Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bedava internet kampanyaları neler? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Yılbaşı bedava internet kampanyaları sizler için derledik.

2020 Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bedava internet!

En çok internet kampanyası yapan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom yeni yılla birlikte bedava internet kampanyalarını çoğalttı. Sizler için 2020 Bedava internet nasıl yapılır? Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bedava internet kampanyaları hangisi derledik. İşte en uygun bedava internet kampanyası.

Turkcell 1-10 GB hediye internet veriyor!

Türkcell yeni yılla birlikte 1GB-10 GB arası bedava internet veriyor. Kim internet ister hediye havuzuna giriş yaparak (Turkcell BİP) yarışmaya katılabilirsiniz. Toplam 15 soru cevapladıkdan sonra 10 GB hediye internet kazanabilirsiniz. En az 5 soruya doğru cevap verenler 1 GB hediye internet kazanıyor. 


Turkcell GNÇ Gece bedava internet kampanyası 2020!

Turkcell bir diğer bedava internet paketi GNÇ EKO paketiyle sağlanıyor. GNÇ Eko paketine geçiş yaparak 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. 

Türk Telekom 1 GB Bedava internet veriyor!

Türk Telekom 2020 ilk kampanyası hediye internet dağıtarak başladı. HEDİYE İNTERNET yazıp 5555'e kısa mesaj göndererek bedava internet kazanabilirsiniz. Her ay düzenli fatura ödeyen ve para ödeyenler (Yani herkes) Türk Telekom 1 GB internet hediye olarak kazanabilir ve 1 ay boyunca kazandıkları interneti kullanabilir.

Vodafone 1GB Yılbaşı Hediye interneti!

Tüm Vodafone hat kullanıcıları, Vodafone Yanımda uygulaması indirerek 1 GB hediye internet kazanabiiyor. 1 GB Yılbaşı Hediye interneti sadece bir kez alabilirsiniz. 1 hafta geçerli 1 GB interneti 2020 Yılbaşı özel kampanya olarak geçse de Vodafone Yanımda sürekli olarak hediye internet verecek. 1 hafta kullanılan internet bir sonraki haftaya devredilmez ancak Vodafone bir internet kampanyası daha öbür haftaya yapıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR