Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Herkese 1 GB internet hediyesi! Tek şart 4.5G kullanmak!

Turkcell yepyeni bir internet hediyesi kampanyasına imza attı. Dev telekomünikasyon firması Turkcell, Dev operatör Turkcell’in “4.5G Süper Paket”ine başvuran herkese 4.5G kullanmak kaydıyla 1 GB internet hediyesi tanımlanıyor.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Herkese 1 GB internet hediyesi! Tek şart 4.5G kullanmak!
Yayın Tarihi: 16.07.2020 20:09:00

Turkcell yepyeni bir internet hediyesi kampanyasına imza attı. Dev telekomünikasyon firması Turkcell, Dev operatör Turkcell’in “4.5G Süper Paket”ine başvuran herkese 4.5G kullanmak kaydıyla 1 GB internet hediyesi tanımlanıyor. Peki, Turkcell’den 1 GB internet hediyesi nasıl kazanılır? İşte detaylar…

Turkcell, internet hediyesi kampanyalarıyla müşterilerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Tüm abonelerini 4.5G kullanmaya teşvik etmek için 4.5G Süper Paket başlığı altında 1 GB internet hediyesi kampanyası sunan dev operatör şirketi Turkcell, başvuran ve 4.5G kullanacağını taahhüt eden tüm müşterilerine anında 1 GB internet hediyesi tanımlıyor.
Peki, Turkcell’den 1 GB internet hediyesi nasıl kazanılır? 4.5G Süper Paket kampanyasının özellikleri nelerdir? İşte sizler için tüm detaylarıyla inceleme altına aldığımız 4.5G Süper Paket’ine ilişkin önemle kaydetmeniz gereken bilgiler…

Bedava 1 GB internet hediyesini kaçırmayın!

Turkcell, ücretsiz internet tanımladığı kampanyalarını ardı ardına sıralıyor. Dev operatör firması Turkcell, bu kez de 4.5G kullanma şartıyla sunduğu 1 GB internet hediyesiyle abonelerinin ilgi odağı haline geldi. On binlerce Turkcell abonesi halen bu paketlere nasıl başvuruda bulunacağını araştırırken, yüz binlerce abonene de ücretsiz internet kampanyasından bihaberler…


Siz de Turkcell’den ücretsiz şekilde 1 GB internet hediyesi kazanmak istiyorsanız bir an önce başvuruda bulunmalısınız. Turkcell’den 1 GB internet hediyesinden faydalanmak için haberimizi dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz.

4.5G Süper Paket ile 1 GB internet hediyesi nasıl kazanılır?

Turkcell’in iftiharla sunduğu 4.5G Süper Paket kampanyasıyla internet hediyesinin hak sahibi olmak oldukça kolay… Doya doya kullanmanız için hattınıza tanımlanacak olan 2 hafta süreli 1 GB Turkcell internet hediyesi sadece 4.5G’niz aktifken kullanabileceksiniz. Hediye 1 GB hediye internet paketiyle hızlı internet kullanmanızı sağlayacak olan dev operatör şirketi Turkcell, 1 GB internet hediyesini 50 bin kişiyle sınırlıyor.

Herhangi bir çekilişe tabi olmayan kampanyada, sadece ilk 50 bin başvuruya 1 GB internet hediyesi tanımlanacak. 1 GB ücretsiz internet hediyesini kazanabilmek için 13 Ağustos 2020 tarihine kadar başvuruda bulunmanız gerekiyor ve ilk 50 bin kişi arasında yer almak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Turkcell’den 2 haftalık 1 GB internet hediyesi kazanabilmek için tek yapmanız gereken telefonunuzda 4.5G ayarlarını aktif hale getirmek… Telefonunda 4.5G ayarını yaptığınız anda 1 GB internet hediyesi hesabınıza tanımlanacak. Zaten 4.5G açık ancak henüz 1 GB internet hediyesi tanımlanmadı diyorsanız, 4.5G ayarının aktifliğini kapatmanızı ve yeniden açmanızı tavsiye ediyoruz.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR