Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan bedava internet paketleri rekor kırıyor

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan bedava internet paketleri. Türkiye'nin ana operatörleri olan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan bedava internet paketleri, internet hediyeleri. Bedava internet paketi kazanmak için şartlar ve yapılması gerekenler nelerdir ?Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan bedava internet paketleri rekor kırıyor
Yayın Tarihi: 21.10.2020 11:59:00

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan bedava internet paketleri. Türkiye'nin ana operatörleri olan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan bedava internet paketleri, internet hediyeleri. Bedava internet paketi kazanmak için şartlar ve yapılması gerekenler nelerdir ?Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom...



Türkiye’nin en büyük cep telefonu operatörleri arasında ilk sırayı zorlayan ve Türkiye'nin her yerinde kapsama alanı bulunan ve %99 her yerde çeken operatör, Turkcell müşterilerine karşılıksız bedavaya hiçbir ücret talep etmeden internet dağıtmaya devam ediyor. Ülkemiz de en güçlü teknik alt yapıya sahip olan ve sürekli olarak kapsama alanını genişleten bu sayede de sinyal seviyesini yükselten operatör olan Turkcell, abonelerine farklı ve kazandıran kampanyalar ile bol bol bedava internet dağıtıyor ve müşterilerini mutlu ediyor.

Bu sene tüm operatörler kullanıcılarına birçok bedava internet kampanyası ile bedava internet verdi. Deprem, korona virüs, okulların uzaktan olması yani online eğitim sistemine geçiş gibi birçok neden ile operatörler bedava ücretsiz internet dağıtmaya devam etti. Operatörlerine bedava internet dağıtma konusunda en çok öne çıkan cep telefonu operatörleri arasında kesinlike tartışmasız Turkcell vardır. Turkcell müşterilerine sağladığı bu bedava internet kampanyaları sayesinde, mevcut hali hazırda olan abone sayısını korumak hatta var olan bu mevcut abone sayısını arttırmak için bedava internet kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu defa Turkcell bedava internet kampanyası olayını abarttı. Bedava internet konusunda farklı çok sayıda kampanya düzenleyen Turkcell’den tam 30 GB bedava internet müjdesini vatandaşlara duyurdu.

Turkcell bedava internet;

Turkcell'in müşterilerine sunduğu ücretsiz internet kampanyaları arasında yer alan 'Bedava 30 GB' internet kampanyası kapsamında her müşterisinin uğraşmadan kullandığı cep telefonu aracılığıyla çok kolay bir şekilde bedava internetten tüm Turkcell operatörleri yararlanabiliyor. Turkcell bedava internet kampanyasına katılımın son derece basit olduğu bu ücretsiz internet paketi kampanyası sayesinde siz de eğer Turkcell müşterisiyseniz, ücretsiz internet kampanyasına katılabilir ve doyasıya bedava internet kazanabilirsiniz.

Hem sosyal medyada hem televizyonda hem de SMS ile bilgilendirme mesajlarında sık sık bahsettiği ve reklamlarının da gösterildiği kampanyadan yararlanarak bedava 30 GB kazanmak isteyen kişilerin yapması gereken çok kolay. Bedava internet kampanyasından yararlanmak isteyen Turkcell abonelerinin bedava internet kazanmak için tek yapmaları gereken Turkcell’de 12 ay kalma taahhüdü vermektir. Turkcell'de 12 ay kalma taahhüdü verdikten sonra kendinize bir ekip kurmanız gerekiyor. Kendinize kurduğunuz bu ekipte en az 2 kişi olmalı ve en fazla 5 kişi olacak şekilde bir ekip kurmanız gerekiyor. Kurmuş olduğunuz bu ekip sayesinde ekip üyeleri arasında ücretsiz konuşma kazanabiliyorsunuz. Ekip üyeleri arasında bedava konuşma kazanabildiğiniz gibi aynı zamanda her ay en az 1 GB bedava internet hakkından da yararlanabiliyorsunuz.

Turkcell bedava 30 gb internet kampanyasına nasıl dahil olabilirsiniz ?

Turkcell bedava internet kampanyaları arasında yer alan ve en yüksek bedava internet hediyesi veren 30 GB bedava internet kampanyasından faydalanmak için ilk yapmanız gereken şey 12 ay Turkcell’de kalma sözü vermektir. Sonrasında ise Turkcell’de 12 ay kalma taahhüdü veren kişiler 30 GB hediye internet kazanmaktadır. 30 GB bedava internet kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler cep telefonlarından atacakları SMS ile kolayca bedava internet kampanyasına katılabilir. Turkcell ücretsiz 30 GB internet kampanyasından yararlanmak için telefonunuzun mesaj bölümünden büyük harflerle FIRSAT GB yazdıktan sonra yazdığınız bu kısa mesajı 2200 numarasına göndermeniz gerekmektedir.

Ayrıca bu 30 GB ücretsiz interne kampanyasına ek olarak Turkcell Fizy dinledikçe kazan uygulaması için de son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzatıldı. Bu kampanya dahilinde de Fizy üzerinden şarkı dinleyen kişiler dinledikleri şarkı sayısı kadar bedava internet kazanma hakkı kazanıyor. bu sayede ne kadar çok müzik dinlerlerse o kadar çok internet kazanmış oluyorlar.

Bu kampanyaya örnek olarak; aylık 100 ile 249 şarkı arasında dinleyen kişiler Turkcell Fizy uygulaması üzerinden 250 MB bedava internet kazanma hakkı kazanırken, aylık 250 ile 499 arası şarkı dinleyenler 500 MB bedava internet kazanıyor ve 500 şarkı ve üzeri şarkı dinleyen kişiler ise 1 GB bedava internet kazanma hakkı elde ediyorlar.

Turk Telekom bedava 30 GB internet;



Türk Telekom kendi abonelerine karşılıksız, ücretsiz tamı tamına 10 GB internet hediye ediyor. Türk Telekom bedava 10 GB internet kampanyasını müşterilerine duyurdu. Türk Telekom 10 GB hediye internet kampanyası ile sık internet kullanan ve internet kullanmayı seven müşterilerini mutlu ediyor ve kendi bünyesinde tutmaya devam ediyor.

Türk Telekom 10 GB hediye kampanyasına nasıl katılabilirsiniz ? Türk Telekom2dan nasıl bedava 10 GB internet kazanabilirsiniz ? Çok eskiden kurulmuş olan ve çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan operatörlerden olan, Türk Telekom 'Sil Süpür' uygulaması aracılığıyla Türk Telekom kullanan kişilere sevdikleriyle saatlerce konuşma hakkı, yüzlerce bedava hediye internet paketleri ve bunun yanında SMS hakkına ek olarak 10 GB bedava internet kampanyasını müşterisine duyurdu.

Türk Telekom bedava internet kazanma hakkı nasıl olacak sorusu Türk Telekom kullanan kişiler tarafından araştırılmaya başlandı.

Peki, Türk Telekom’dan bedava interneti nasıl kazanabilirsiniz ?

Türk Telekom bedava 10 GB internet kampanyası ile ilgili olarak bilmeniz gereken her detayı ve önemli bilgileri sizler için araştırdık ve topladık. Türk Telekom Sil Süpür ile onlarca bedava internat kampanyasından yararlanabilir ve onlarca bedava internet paketine sahip olabilirsiniz. Türk Telekom bu özel internet kampanyası sayesinde müşterilerini internete boğuyor. Bu sayede hem hali hazırda olan müşterilerini koruyor hem de Türk telekom müşterisi olmayan kişileri Türk Telekom müşterisi yapmayı amaçlıyor.

Türk Telekom'un Sil Süpür uygulamasıyla Türk Telekom, tüm müşterilerine bedava 10 GB hediye internet veriyor.

Dev telekomünikasyon şirketi olan Türk Telekom müşterilerine her hafta düzenli bir sistemle onlarca hediye dağıtıyor. Türk Telekom müşterilerine her hafta düzenli ve sistemli olarak tanımladığı cepten internet, yüzlerce dakika ve sınırsız konuşma, Muud Premium üyeliği için tek yapmanız gereken mobil cihazınızda yer alan uygulama indirme programları olan eğer Android ise Android marketten indireceğiniz Sil Süpür mobil uygulamasını indirmek ve eğer telefonunuz Iphone ise Google App Store'dan indireceğiniz Sil Süpür uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Telefonunuza Sil Süpür uygulamasını yükledikten sonra Türk Telekom, Sil Süpür kampanyalarına ek olarak 10 GB hediye internetini de o tarihe dek veriyor. Türk Telekom birbirinden avantajlı hediye internet kampanyaları ile var olan elindeki müşterileri mutlu ediyor ve onu bünyesinde tutmaya devam ederken bunun yanında Türk Telekom abonesi olmaayn kişileri de sunduğu bu dikkat çekici kampanyalar ile kendi bünyesine çekerek yeni aboneler dahil etmeye çalışoyor. Türk Telekom’dan ücretsiz bedava internet kazanmak sandığınızdan çok daha kolay bir yöntemle gerçekleşiyor. Türk Telekom'da bedava internet kazanmak için tek yapmanız gereken Sil Süpür online işlemler uygulamasını telefonunuza ya da tabletinize yüklemeniz gerekmektedir.

Türk Telekom abonesiyseniz ya da Türk Telekom abonesi olmayı düşünüyorsanız, akıllı cihazınıza AppStore ya da Play Store mobil uygulaması üzerinden Sil Süpür mobil uygulamasını şu an Türk Telekom müşteriyseniz şimdi hemen indirin eğer değilseniz hemen Türk Telekom müşteri olabilir ve sonrasında hattınıza tanımlanan 10 GB mobil interneti doyasıya kullanın. Türk Telekom'dan Sil Süpür hediye internet kampanyası hakkında detay bilgi almak için Türk Telekom müşteri hizmetlerini yani 444 1 444  arayabilir ya da size en yakın Türk Telekom mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Türk Telekom yükleme şenliği ile bedava internet kazanmak;

- Türk Telekom mağazalarından yapacağınız 35 TL yüklemelere haftalık 2 GB,

- 40 TL yüklemelere haftalık 5 GB,

- 50 TL ve üstü yüklemelere ise Haftalık 10 GB cepten internet hediyesi kazanbilirsiniz.


Vodafone bedava 30 GB internet kazanmak;


 

Vodafone yıllardır milyonlarca abonesine en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Gerek uygun kampayalı fiyatları gerek binlerce kapmsama alanı noktasıyla her yerde kesintisiz iletişim ve internet kullanma şansı sağlıyor.

Vodafone sevdikleriniz için 30 GB Hediye İnternet kampanyasından herkes yararlanabilir. Vodafone'lu olan ve faturalı veya faturasız fark etmeksizin tüm müşterilerinin yararlanabileceği çok avantajlı ve çok kazandıran bir kampanyadır. Bu kampanya sayesinde Vodafone hem var olan Vodafone abonesi olan kişileri yani müşterilerini elinde tutacak hem de Vodafone'lu olmayan başka bir operatör müşterisi olan kişileri kendi bünyesine çekmeyi amaçlıyor.




Vodafone bedava internete nasıl başvuru yapabilirsiniz ?

İlk adım;

Vodafone'un müşterilerine sunduğu 'şimdi başvur' kampanyası ile 'yanımda uygulaması' formunu doldurarak indirimli tarifeleri seçebilir.

  • Redli8 tarifesi; 10 GB internet 1000 dk konuşma ve 250 SMS fiyatı 49 tl
  • Uyumlu tarifesi; 8 GB internet + 750 dk + 250 SMS fiyatı 39 tl
  • Saçma Güzel Online M; 26 Yaş altı gençlere 16 GB internet 1000 dk + 100 SMS ve sınırsız whatsapp seçeneği ile 45 tl’ye müşterilerini bekliyor.

İkinci olarak;

Vodafone müşterilerinden yukarıdaki paketlerden birini seçmesi ve satın alması durumundan sonra 30 GB hediye alabilmek için öncelikle çevresindeki kişilerden bazılarını Vodafone abonesi yapmak zorundadırlar.

- Vodafone bedava internet kampanyasıno kullanmak ve bedava internetten yararlanmak için öncelikle 'Vodafone Yanımda' uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz gerekiyor.

- Uygulamayı indirkten sonra uygulama açıldıktan sonra cep telefonu numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.

- Vodafone Yanımda uygulamasının içinde bulunan yan menüden "Arkadaşını Davet Et" yazan bölüme tıklamanız gerekiyor.

- Arkadaşını davet et kısmına tıkladıktan sonra Vodafone’a davet edilecek kişinin cep telefonu yazılıp girilerek davet edilmesi gerekiyor.

- Vodafone'a davet ettiğiniz kişinin telefonuna gelen mesajın üstüne tıklaması gerekmektedir. Davet ettiğiniz kişi bu mesaja tıklayarak Vodafone abonesi olacaktır.

- Böylece siz davet eden kişi olarak Vodafone'dan ücretsiz 30 GB hediye internet kazanacaksınız.

Vodafone'nun kampanyalarından yararlanmak isteyen kişiler isterlerse yeni hat alabilir yapabilirler ya da numaralarını taşıyabilirler.

- Ücretsiz sim kartınız kargo ile adresinize teslim edilir.

- Numara taşıma işlemi 2 dakika süren formu doldurmanız yeterlidir.

- 30 GB bedava internet kullanım detayları 12 ay boyunca geçerlidir.

- Vodafoneli olduk dan sonra ilk 3 ay içinde her ay 4 GB kullanabilir.

- Sonraki 9 ay içinde her ay 2 GB olarak tarife dışı verilmiş hediye internetleri kullanabilirsiniz.

Vodafone'un bu çok kazandıran ve kazandıkça kazandıran kampanyası sayesinde Vodafone aboneleri, 1 ayda en fazla 3 kişiyi Vodafone abonesi yapma hakkına sahiptirler. Bunun yanında kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone abonelerinin en az 6 aydır Vodafone müşterisi
olmaları gerekmektedir.

Aboneliği tamamlanan her kişi için Vodafone kullanıcılarına 30 GB hediye verilecektir. 3 kişiden birinin abone olması durumunda Vodafone 30 GB bedava internet hediye kampanyasının yüklemesi gerçekleşir.

Vodafone abonelerinin, kampanyadan kazanmış olduğu 30 GB internet hakkının üçüncü kişilere devretme durumu yoktur. Ancak davet ettiğiniz kişiler de sizinle birlikte 30 GB bedava internet kazanmış olurlar. Bu sayede hem siz kazanırsınız hem de size kazandıran kişi kazanır.

Vodafone kampanyası dahilinde 30 GB internet hediyesini kazanma hakkına sahip olmuş abonelerin hatlarına 48 saat içerisinde Vodafone 30 GB bedava hediyesi tanımlanacaktır.

- Vodafone kampanyasına katılan kişilerin sağlanan kampanyayı kötüye kullanması durumu söz konusu olursa, verilen 30 GB hediye kampanyası iptal edilecektir.

- Vodafone abonelerinin hat iptal edilmesi ya da cep telefon numaralarını taşıma gibi işlemler sonucunda kazanılmış olan tüm hakları iptal edilir.

- Vodafone sevdikleriniz için 30 GB hediye internet kampanyası ile ilgili kampanyayı durdurma, iptal etme ya da değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Vodafone'un sunduğu bedava ücretsiz 30 GB kampanyasına şimdi başvurduğunuzda ilk 12 ayınızda tam 30 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

Vodafone operatörüne aboneyseniz ilk 3 ay içinde her ay 4 GB kullanabilir ve geri kalan 9 ay içerisinde her ay 2 GB tarife dışı verilmiş hediye internetleri kullanabilirsiniz.




 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR