Turkcell'den Abonelerine Özel 30 GB İnternet Hediyesi! Herkese 30 GB Hediye İnternet Kampanyası!

Türkiye'nin en büyük cep telefonu operatörleri içerisinde yer alan Turkcell farkını yine gözler önüne serdi ve abonelerini sevindirecek bir kampanya sundu. Herkese bedava 30 GB internet müjdesini verdi! Turkcell'den 30 GB Bedava internet nasıl alınır? Turkcell, 2020 yılında 30 gb bedava internet

Turkcell'den Abonelerine Özel 30 GB İnternet Hediyesi! Herkese 30 GB Hediye İnternet Kampanyası!
Yayın Tarihi: 29.09.2020 21:02:00

Türkiye'nin en büyük cep telefonu operatörleri içerisinde yer alan Turkcell farkını yine gözler önüne serdi ve abonelerini sevindirecek bir kampanya sundu. Herkese bedava 30 GB internet müjdesini verdi! Turkcell'den 30 GB Bedava internet nasıl alınır? Turkcell, 2020 yılında 30 gb bedava internet kampanyasıyla abonelerini sevindirmeye devam ediyor. Peki Turkcell 30 GB Bedava internet nasıl kullanılır, nasıl tanımlanır? Detaylar haberimizde sizlerle...

Her zaman ses getiren kampanyalar sunan Turkcell yeni duyurmuş olduğu kampanyasıyla sektörde yine bir ilke imza attı. Türkiye'nin ilk cep telefonu operatörü olan ve en fazla abonenin sahibi olan operatör farklı bir çok sayıda kampanya düzenlemeye devam ediyor. Turkcell abonelerine tam 30 GB bedava internet kazanma fırsatı sunuyor.

12 AY TURKCELL'DE KALMA SÖZÜNE 30 GB BEDAVA İNTERNET!

Cep telefonu operatörünüzü uzun vadede değiştirme planı yapmıyor iseniz Turkcell ile yola devam etmeniz karşılığında 30 GB bedava internet sahibi olabilirsiniz. 

Turkcell 30 GB bedava internet kampanyasından faydalanmak için Turkcell müşteri hizmetleri telefon numarası 0532 00 00 numarasını arayabilir veya cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünü açarak büyük harflerle FIRSAT yazarak oluşturmuş olduğunuz bu kısa mesajı 2200 numarasına kısa mesaj olarak göndermeniz 30 GB bedava internet fırsatından yararlanmanız için yeterli olacaktır.

Onay mesajınız geldikten sonra hattınıza bedava internetiniz tanımlanacaktır.

TURKCELL BİZ EKİP KUR VE BEDAVA İNTERNETİNİ KAP!


En az 2 ve en fazla 5 kişilik grup oluşturan kişilere 30 GB bedava internet kazanma fırsatı sunuldu. Kurulan ekipte bulunan kişiler arasında bedava internet, konuşma ve SMS kazanma imkanları sunuluyor. Yine ekipte bulunan kişiler arasında kazanılan bedava internetleri paylaşma imkanı da mevcut. Kampanya dahilinde ekipte yer alan 25 altı kişiler için Turkcell operatörü ayrıca 2 GB bedava internet sağlıyor.

TURKCELL BİPTEN İNTERNET KAZANMA FIRSATLARI 

Turkcell Bip İnternet kazanma yolları arayan kişilerin kesinlikle denemesi gereken en kolay yöntemlerden biridir. 

BİP uygulaması kullanarak 1 GB ve 2 GB internet kazanabileceğiniz gibi size verilmekte olan mesaj hedeflerini sağlayarak hattınıza bedava internet tanımlanmasını sağlayabilmektesiniz. 

TURKCELL 30 GB HEDİYE İNTERNET KAMPANYASI!

Turkcell 30 GB bedava internet kampanyası için 12 ay Turkcell operatöründe kalma sözü vererek sizde 1 ay boyunca geçerli olan hediye 30 GB internet kampanyasından faydalanabilirsiniz. Yaptığı kampanyalarla abone sayısını her geçen gün dahada yükselten Turkcell hem yeni aboneler kazanmak hemde elinde bulunan aboneleri korumak amacıyla en fazla bedava internet veren operatörlerin başında geliyor.

Turkcell bedava internet 2020 tarihinde dolu dizgin bir biçimde kampanyalarını sürdürererek İlk Ay Fayda Kampanyası isimli bu pakette sizlere 30 gb hediye internet fırsatı sunuyor. 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyaya katılma koşulu sadece 12 ay Turkcell operatöründe kalmak için verdiğiniz söz olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR