Türkiye Finans hayalinizdeki evi aldırıyor!

Türkiye Finans, 3 ay öteleme imkânı ile konut finansmanı kullandırıyor. Bankanın kullandırdığı uygun kâr pay oranlı konut finansmanı ile hayalindeki evi hızlı ve kolay biçimde satın alabileceksiniz. İşte Türkiye Finans’ın uygun kâr payı oranlı konut kredisi kampanyasına ilişkin önemli ayrıntılar…

Türkiye Finans hayalinizdeki evi aldırıyor!
Yayın Tarihi: 13.08.2020 21:35:00

Türkiye Finans, 3 ay öteleme imkânı ile konut finansmanı kullandırıyor. Bankanın kullandırdığı uygun kâr pay oranlı konut finansmanı ile hayalindeki evi hızlı ve kolay biçimde satın alabileceksiniz. İşte Türkiye Finans’ın uygun kâr payı oranlı konut kredisi kampanyasına ilişkin önemli ayrıntılar…

Türkiye Finans, “3 Ay'a kadar ötelemeli, avantajlı kâ​r payı oranları ile hayalinizdeki​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ eve sahip olmak çok kolay!” sloganlı konut kredisi kampanyasını Ağustos ayında da sürdürüyor. Türkiye Finans’ın konut kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyen herkes hızlı ve kolay şekilde ev sahibi oluyor.

Katılım bankası olması sayesinde her kesimin bütçesine uygun konut finansmanı sağlayan banka oldukça avantajlı kâr payı oranlarıyla kendi evinin sahibi olmak isteyen vatandaşları cezbediyor. İşte tüm detaylarıyla mercek altına aldığımız “Türkiye Finans Konut Finansmanı” kampanyasına dair önemle kaydettiğimiz notları aktardığımız haberimiz…

Türkiye Finans konut finansmanı cezbediyor!

Türkiye Finans konut finansmanı kampanyası uygun kâr payı oranları ve kolay ödeme seçenekleriyle gündemde yerini buldu. Ev almak isteyen yüz binlerce vatandaşın ilgi odağı haline gelen Türkiye Finans konut finansmanı kampanyası tüm Türkiye’de en çok aranan kampanya olarak adını ilk sıralara yazdırdı. Peki, Türkiye Finans konut finansmanının uygun kâr pay oranlı konut finansmanının özellikleri nelerdir? Türkiye Finans konut finansmanı kampanyasına nasıl başvurulur?

Evinizi katılım bankacılığı avantajıyla satın alın!

Türkiye Finans konut finansmanı kampanyası, en uygun koşullarda ev sahibi olabilmeniz için sunulan finansman desteği olarak kaydediliyor. Bankanın kampanyası, satın alınmak istenen daireyi katılım bankacılığı ilkelerine uygun şekilde sunuluyor. Öyle ki, Türkiye Finans satın almak istediğiniz evi sizin için satın alıyor ve size istediğiniz vade üzerinden taksitli bir şekilde satıyor. Sizler için üretilen çözümler bütçenize en uygun şekilde seçilir ve hiç zorlanmadan kendi evinizin sahibi olursunuz.


Türkiye Finans konut finansmanı kâr oranları yüzde 0,94’ten başlıyor!

Türkiye Finans, 120 aya varan vade imkânlarıyla yüzde 0,94’ten başlayan kâr payı oranlarında sizi kolay bir şekilde ev sahibi yapıyor. Bankanın konut finansmanı kâr oranı 24 aya kadar yüzde 0,94 olarak kaydedilirken, 12 aydan 120 aya kadar da yüzde 0,94 kâr orhızlı ve kolay şekilden kayıtlara geçiriliyor.

Türkiye Finans konut finansmanının birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri nelerdir?

Türkiye Finans, sizi ev sahibi yaparken farklı geri ödeme çözümlerini sizler için sunuyor. Bu çözümler sırasıyla; Artan Taksitli Mortgage Finansmanı, Azalan Taksitli Mortgage Finansmanı, Ara Ödemeli Mortgage Finansmanı ve Değişken Ödemeli Konut Finansmanı olarak kaydediliyor. İşte madde madde Türkiye Finans Konut Finansmanı’na ilişkin çözüm önerileri:

Artan Taksitli Mortgage Finansmanı'nı uygun tutarda başlayan taksit ödemelerinin ilerleyen aylarda kademeli olarak arttırıldığı konut finansmanı olarak kaydediyor ve zaman içerisinde gelir artışınızın olacağını öngörüyorsanız sizin için en ideal çözüm önerisi olacağı şeklinde hizmetini tanıtıyor.

Azalan Taksitli Mortgage Finansmanı'nı taksit ödemelerinin ilerleyen aylarda kademeli olarak azaltıldığı konut finansmanı olarak tanımlıyor. Banka bu çözümüyle, gelecekte oluşacak gelir ve gider dengenizi öngörerek taksitlerinizin azalarak ilerlemesini istiyorsanız sizin için en ideal çözüm önerisi olarak sunuyor.

Ara Ödemeli Mortgage Finansmanı'nı 3, 6, 12 ay gibi belli aralıklarda düzenli taksit planı oluşturulabilen konut finansmanı şeklinde kaydediyor ve prim ve ikramiye ödemeleri ile yılın belirli dönemlerinde geliriniz artış gösteriyorsa sizin için en ideal çözüm önerisi olduğunu ifade ediyor.

Değişken Ödemeli Konut Finansmanı için taksit tutarlarınızı değişken olarak belirleyebileceğiniz konut finansmanı tanımını yapıyor ve bu kredi türünü harcamalarınızı göz önünde bulundurarak taksit tutarlarını değişken olarak belirlemek istediğinizde sizin için en ideal çözüm olarak hizmetini sunuyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR