Türkiye Finanstan ‘Öğretmenler Günü’ Kampanyası

Türkiye Finans Katılım Bankasından öğretmenlere özel kampanya. Türkiye Finans 24 Kasım 2020 öğretmenler günü kampanya kapsamında öğretmenlerimize özel destek paketi sunuyor.

Türkiye Finanstan ‘Öğretmenler Günü’ Kampanyası
Yayın Tarihi: 22.11.2020 22:00:00

The National Commercial Bank’ın (Suudi Arabistan) hâkim ortağı olduğu Türkiye Finans, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olarak kampanya düzenliyor.

Türkiye Finans Katılım Bankasından öğretmenlere özel kampanya. Türkiye Finans 24 Kasım 2020 öğretmenler günü kampanya kapsamında öğretmenlerimize özel destek paketi sunuyor. Pakette %1.37 düşük faizli krediler ve e-ticaret üzerinden yapacağınız alışverişlerde 100 TL hediye bonus fırsatı sunuyor.

Ayrıca indirimli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile COVID-19 tedavisi de dahil olmak üzere kendinizi güvenceye alabilirsiniz. Üstelik henüz Happy Kart sahibi değilseniz hemen başvurabilir ve kartınızın onaylanmasının ardından 40 TL bonus kazanma fırsatından da yararlanabilirsiniz. Türkiye Finans olarak hayatımıza büyük katkı sağlayan öğretmenlerimizi desteklemeyi bir borç biliriz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Öğretmenlere Özel Destek Paketinden Kimler Yararlanabilir?
Öğretmenlere Özel Destek Paketi kapsamındaki ürün ve hizmetlerimizden halihazırda müşterimiz olan ve yeni müşterimiz olacak olan tüm kamu ve özel sektör öğretmenleri ile üniversitelerin akademik kadrolarında görev yapan öğretmenler yararlanabilir.


Öğretmenlere Özel Destek Paketi Kapsamında Sunulan Hizmetler;
Avantajlı İhtiyaç Finansmanı ve Taşıt Finansmanı Desteği
Destek Paketi kapsamında aylık %1,​37’den başlayan oranlarla İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı kullanabilirsiniz.

Avantajlı İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı Başvuruları Nasıl Yapılır?
İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı başvurularınızı öğretmen/akademisyen olduğunuzu gösteren kimlik kartınızla birlikte size en yakın Türkiye Finans şubesinden yapabilirsiniz.

Katılma Hesaplarına Avantajlı Kâr Paylaşım Oranı Desteği
Birikimlerinizi en avantajlı koşullarda değerlendirmek için tasarruf hesaplarınızda yüksek kâr payı desteğinden yararlanabilirsiniz. Kampanya kapsamında TL cinsinden katılma hesaplarınız için 98/2, döviz cinsinden katılma hesaplarınız için 75/25 kâr paylaşım oranları uygulanacaktır.

İnternet Üzerinden Alışverişlerinize 100 TL Bonus Puan Desteği
Öğretmenlere Özel Destek Paketi kapsamında internet üzerinden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri harcamalarınıza 100 TL bonus puan kazanabilir, puanlarınızla alışveriş yapa




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR