Türkiye İş Bankası coştu! Vatandaşa ilaç olacak 150.000 TL faizsiz kredi desteği başladı

Türkiye İş Bankası müşterilerine yepyeni bir faizsiz kredi desteği kampanyası geldi. Nakit ihtiyacı olana ilaç gibi gelecek 150.000 TL faizsiz kredi için başvuru tarihleri belli oldu.

Türkiye İş Bankası coştu! Vatandaşa ilaç olacak 150.000 TL faizsiz kredi desteği başladı
Yayın Tarihi: 21.08.2023 12:25:00

Türkiye İş Bankası, nakit paraya sıkışan müşterilerinin imdadına yetişmeye devam ediyor. Ece müşterilerine özel yepyeni bir kredi kampanyası hazırlayan İş Bankası, nakit ihtiyacı olanlara faizsiz kredi desteği sunacak. İş Bankası'nın yeni Kredi kampanyasında şartlar ve detaylar belli oldu. Tam 150.000 TL'ye kadar faizsiz kredi uzun vadeli olarak vatandaşa sunulacak. İş Bankası faizsiz kredi kampanyasının merak edilen tüm ayrıntıları haberimizde…

Türkiye İş Bankası son yıllarda avantajlı kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Hem emekliye sunduğu emekli promosyon ücretleri ile öne çıkan banka hem de verdiği faizsiz kredi desteğiyle de müşterinin gönlünü kazanıyor. Türkiye İş Bankası'ndan esnaf ve KOBİ müşterileri için önemli bir duyuru daha geldi. Başvuru yapan esnaf ve kobilere İş Bankası'ndan Hoş geldin paketi kapsamında 0 faizli kredi fırsatı sunulacak. 150.000 TL faizsiz kredi desteği ile ilgili tüm detaylar bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. İş Bankası faizsiz kredi kampanyasında şartlar oldukça kolay. Peki 150.000 TL faizsiz kredi başvuru şartları neler? Kimler İş Bankası'ndan faizsiz kredi alabilir?




İŞ BANKASI'NDAN 150.000 TL FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Türkiye İş Bankası, kobi ve esnaf müşterileri için yepyeni bir kredi paketi daha hazırladı. Yeni kampanyasını duyuran banka, .000 TL sıfır faizli kredi desteğine 6 ay geri ödeme imkanı tanıdı. İş Bankası'ndan faizsiz kredi desteği kullanmak isteyen KOBİ ve esnaflar başvurularını şubelerden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı aracılığı ile yapabilecek. Buna ek olarak Türkiye İş Bankası'nın kampanyası kolay başvuru ile verilecek nokta Hızlı ve kolay başvuru imkanı ile 150.000 TL ödeme anında başvuru sahibinin hesabına eklenecek.

SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Türkiye İş Bankası sıfır faizli kredi desteği için resmi internet sitesi üzerinden detaylı bir açıklama yayınladı. 0 faizli Hoş geldin kredisi kampanyasına başvuruların başladığını duyuran İş Bankası, Türkiye'nin 81 ilindeki şubelerinden mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabileceğini bildirdi. İş Bankası'ndan düşük faizli ya da faizsiz kredi almak isteyenler bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek detaylara ulaşabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR