Türkiye İzlanda'dan Euro 2020 Yolunda 1 Puan Alarak 1 Maç Kala İşi Garantiledi

Şenol Güneş yönetimiyle harika futboluna devam eden Milli takımımız 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9’uncu maçında sahasında İzlanda ile 0-0 berabere kalarak 2020 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gitmeyi garantiledi.

Türkiye İzlanda'dan Euro 2020 Yolunda 1 Puan Alarak 1 Maç Kala İşi Garantiledi
Yayın Tarihi: 14.11.2019 22:33:00

Londra'da düzenlenecek olan 2020 Avrupa Şampiyonası öncesi kritik bir maça çıkan milli takımımız İzlanda karşısında sakin ve soğukkanlı bir futbolla mutlu sona ulaştı. Karşılaşma süresi boyunca İzlanda'ya adete nefes aldırmayan milliler bunu sonuna kadar haketti. Genç ve yeni bir jenerasyon olarak Avrupa'nın da dikkatini çeken milliler ilk sürprizi gerçekleştirdi. Şenol Güneş'in kariyeleri düşünüldüğünde turnuvanın iddialı bir takımı olacağımız gayet net.

Karşılaşma boyunca adete futbolculardan heyecanlı olan Şenol Güneş yedek kulübesindeki bu hareketliğini sarı kartla ödedi. Karşılaşmanın hakemi Şenol Güneş'e sarı kart gösterdi.

İzlanda'yı Ezdik Geçtik

Daha önce İzlanda, İsveç, Norveç gibi fiziği güçlü takımlarla maç ederken adeta sahada zorlanan milli takımımız genç ve güçlü yeni jenerasyonu ile İzlanda'yı adete ezdi geçti. 

Özellikle ikili mücadelelerde rakiplerini zora sokan milliler birçok pozisyonda sert ve omuz omuza olan mücadelelerde rakiplerini sakatladı. Genelde İzlanda'lı futbolcular bu tarz ikili mücadelelerde kolay kolay sakatlanmazlar.

Bayram Sevinci

Maçın ardından tüm tribünleri dolaşan milli takımda adeta bayram sevinci yaşandı. Tribünleri gezerek üçlük çektiren milli yıldızlar bu mutluluğu sonuna kadar haketti.


Şenol Güneş Şov!

Genelde sakin ve soğukkanlı duruşu ile görüntü veren Şenol Güneş bu maçta tüm tribünleri selamladı. Açık tribünlere üçlük çektirdi.

Bir Asker Selamını Bile Çok Gören Ey Avrupa!

Gol atan ve asker selamı veren her futbolcumuzla ayrı ayrı soruşturmalar açan Avrupa ve kulüler artık milli takımın selamına selamla karşılık verecek. Bu yıldızları ayakta alkışlayacaklar. Bu futbola selam duracaklar...

Burak Yılmaz'ın Maç Sonu Açıklamaları

"Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir jenerasyon, kardeşlerimizin kalbi de aklı da çok iyi. Çok iyi hocalarımız var. Biz her zaman Mehmetçik'imizi andık. Bu akşam belki gol atamadık ama bu güzel geceyi onlara armağan ediyoruz. Biz çok güzel bir ülkeyiz."

Puan Durumu






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR