Türkiye Spor Zirvesi 26 Mart'ta İstanbul Gerçekleştirildi

Türkiye Spor Zirvesi ’Amatör Ruh Profesyonel Oyun’ vizyonu ile 26 Mart 2018 tarihinde Hakan Nergis Akademi ve İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Kulübü İşbirliğinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye Spor Zirvesi 26 Mart'ta İstanbul Gerçekleştirildi
Yayın Tarihi: 11.04.2018 17:29:00

’Türkiye Spor Zirvesi’ 2018 yılında ilk kez düzenlenmiş olup büyük bir istikrar ve özveri ile Türkiye’yi spor kültürü oluşmuş yarınlara ulaştırmayı hedefleyerek geleceğin spor alanındaki yenilikçi fikirlerine ev sahipliği yapmayı sürdürecektir.



Türkiye Spor Zirvesi Başkanı Hakan Nergis, Türkiye Spor Zirvesi, Cumhuriyet tarihinin ve yeni Türkiye’nin farklı düşünen, fark yaratan, ülkesine değer katan, iz bırakan, yön gösteren ve çığır açan bir oluşumunun yansıması olmaya devam edecektir.” diye konuştu.




İstanbul’da düzenlenen organizasyonda, yerel yönetimlerden spor kulüplerine, üniversitelerden teknolojiye, endüstriden medyaya kadar konulara yer verildi. Birbirinden ünlü isimler bu organizasyonda dinleyicileri ile buluştu.



Türkiye’nin global spor endüstrisinde marka haline gelebilmesi için ancak fütürist ve bilimsel bakış açısıyla hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Nergis, “Geleceği tasarlayan, bilgi üretimine katkı sağlayan, evrensel değerleri dikkate alan, başarıyı deneyimlemiş sporcuları ve yöneticileri ve ülke basınının uzman isimlerini katılımcılarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye sözlerine devam etti.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR