Türkiye Yunanistan maçı TRT Spor hazırlık maçı izle

Türkiye Yunanistan maçı canlı izle. Türkiye Yunanistan maçı TRT spor izle. Türkiye Yunanistan maçı justin tv izle. Türkiye Yunanistan maçı donmadan izle. Türkiye Yunanistan maçı kasmadan izle.

Türkiye Yunanistan maçı TRT Spor hazırlık maçı izle
Yayın Tarihi: 30.05.2019 14:57:00

A Milliler Şenol Güneş önderliğinde Dünya Kupası öncesi hazırlık maçlarına başlıyor! Türkiye'nin rakibi ilk olarak komşu Yunanistan oluyor! Türkiye Yunanistan hazırlık maçı futbol severler tarafından heyecanla ve merakla bekleniyor. Şenol Güneş nasıl bir ilk 11 sahaya sürecek? Türkiye özlenen günlerine geri dönebilecek mi? Şenol Güneş önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden A milli futbol takımımız, bu akşam Yunanistan'ı ağırlıyor.

TÜRKİYE YUNANİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

Türkiye Yunanistan hazırlık maçı 30 Mayıs Perşembe akşamı saat 21.00'da oynanacak ve mücadele TRT SPOR ekranlarından naklen ve HD olarak yayınlanacak. Futbolseverler Türkiye Yunanistan maçını dört gözle bekliyor. Öyle ki Şenol Güneş'in kuracağı ilk 11'de merakla bekleniyor. Kadro tercihi göz dolduran Şenol Güneş, A Milli takımı eski, başarılı ve özlenen günlerine geri döndürebilecek mi? Şenol Güneş'li Milli takım ilk sınavını Yunanistan karşısında Antalya'da verecek. 

TÜRKİYE - YUNANİSTAN REKABETİ 

Türkiye ile Yunanistan A milli futbol takımları perşembe akşamı oynanacak özel maçla tarihlerinde 11. kez karşı karşıya gelecek. Komşu iki ülkenin milli takımları, sonuncusu 17 Kasım 2015'te olmak üzere daha önce 10 kez karşılaştı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR