Türkiye'nin En İyi, En Kaliteli Hizmet Veren 5 Hosting Şirketi

Türkiye hosting sektöründe hizmet veren binin üzerinde hosting firması bulunmaktadır. Ancak bu firmalar arasında tecrübesi, hizmet kalitesi, sunucu alt yapısı ve kurumsallığı ile öne çıkan firma sayısı iki elin parmaklarını geçmemektedir. İşte Türkiye'nin en iyi, en kaliteli hosting şirketleri.

Türkiye'nin En İyi, En Kaliteli Hizmet Veren 5 Hosting Şirketi
Yayın Tarihi: 12.11.2018 19:15:00

Türkiye hosting sektöründe hizmet veren binin üzerinde hosting firması bulunmaktadır. Ancak bu firmalar arasında tecrübesi, hizmet kalitesi, sunucu alt yapısı ve kurumsallığı ile öne çıkan firma sayısı iki elin parmaklarını geçmemektedir.

Bu yazımızda sizlere Türkiye hosting sektörünün en kaliteli 5 hosting firması hakkında bilgiler vereceğiz.  Hosting, bulut sunucu, fiziksel sunucu, alan adı (domain) ya da SSL sertifikası gibi ihtiyaçlarınızda bu kriterleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun ve kaliteli hosting hizmetini seçebilirsiniz.

1-) TURHOST

2004 yılında kurulan Turhost, sektörün en tecrübeli hosting firmalarıdan biridir. Merkezi İzmit'te bulunan Turhost'un tüm sunucu alt yapısı İstanbul Gayrettepe'de bulunan Türk Telekom Veri Merkezinde yer almaktadır. Müşteri memnuniyet oranı oldukça yüksek olan Turhost, sağlamış olduğu teknik destek hizmeti ile kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Öne Çıkan Ürün/Hizmet: Fiziksel Sunucu, WordPress Hosting ve Exchange Mail

Güçlü Yanları; Kaliteli sunucu alt yapısı, çözüm odaklı destek hizmeti, uygun fiyat politikası.

Web Sitesi: www.turhost.com

2-) VARGONEN HOSTING

1999 yılında Türkiye hosting sektörüne giriş yapan Vargonen, sektörün öncü firmalarından biridir. İzmir merkezli Vargonen’in sunucu alt yapısı 7 farklı ülke ve 8 farklı lokasyon üzerinden servis vermektedir. Alan adı (domain), sınırsız hosting, wordpress hosting, bulut sunucu (cloud server), fiziksel sunucu (dedicated) ve SSL sertifikası hizmetlerinde güvenle tercih edebileceğiniz hosting firmasıdır. 2018 Eylül ayında yeni web sitesini yayına alan Vargonen, fiyat/performans oranı en verimli hosting firmalarından bir tanesidir. Özellikle kurumsal firmalara sağladığı sunucu hizmetleri ile bilinen Vargonen'i bireysel projelerinizde de güvenle tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkan Ürün/Hizmet: Sınırsız Hosting, Bayi Hosting, Bulut Sunucu (Cloud Server)

Güçlü Yanları; Çözüm odaklı destek, sunucu alt yapısı, uygun fiyat politikası.

Web Sitesi: www.vargonen.com

3-) RADORE

2004 yılında sektöre giriş yapan Radore, özellikle fiziksel sunucu ve co-location hizmetleri ile öne çıkmaktadır. Daha çok kurumsal projelere servis sağlamaktadır. 2014 yılında almış olduğu yatırım ile Türkiye'nin en büyük veri merkezlerinden biri olmuştur. Merkezi İstanbul Metro City'de yer alan Radore, sektör tecrübesi ve hizmet kalitesi ile öne çıkan önemli firmalardan bir tanesidir.


Öne Çıkan Ürün/Hizmet: Veri Merkezi (Datacenter), Co-Location

Güçlü Yanları; 7/24 hizmet, kaliteli sunucu alt yapısı, TIER III Veri Merkezi

Web Sitesi: www.radore.com
 

4-) NATRO HOSTING

Merkezi İstanbul Şişli'de yer alan Natro 1999 yılında sektöre giriş yapmıştır. Sektörün en tecrübeli firmalarından biri olan Natro'nun sunucu alt yapısı kendi bünyesinde bulunan veri merkezi üzerinden sağlanmaktadır. Alan adı, hosting ve sunucu alanında kullanıcılarına hizmet veren Natro, kurumsal yapısı ve tecrübesi ile sektörün öne çıkan firmalarından biridir.

Öne Çıkan Ürün/Hizmet: Alan adı, Sınırsız Hosting, Uygulama Sunucusu, 

Güçlü Yanları; 7/24 destek, veri merkezi, geniş ürün yelpazesi

Web Sitesi: www.natro.com

5-) GÜZEL HOSTING

2008 yılında kurulan ve hosting sektörüne giriş yapan Güzel Hosting, sektörün tecrübeli firmalarından biridir. Alan adı, hosting hizmetlerinin yanında yakın zamanda hizmete sunduğu hazır web sitesi aracı ile kullanıcılarına servis sağlamaktadır. Güzel hosting sunucu alt yapısı Denizli'de yer alan veri merkezi üzerinden hizmet vermektedir.

Öne Çıkan Ürün/Hizmet: Alan adı, Linux Hosting, Web Sitesi Aracı

Güçlü Yanları; 7/24 destek, uygun fiyat politikası, hizmet kalitesi

Web Sitesi: www.guzel.net.tr

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR