Türkiye'nin merakla beklediği Korku filmi: Araf korku serisinin “Araf 6 Ölüm” için afiş yayınlandı!

Türkiye'nin merakla beklediği Korku filmi: Araf korku serisinin “Araf 6 Ölüm” için afiş yayınlandı!

Türkiye'nin merakla beklediği Korku filmi: Araf korku serisinin  “Araf 6 Ölüm” için afiş yayınlandı!
Yayın Tarihi: 26.04.2023 20:25:00

Türkiye ve Amerika’da çekimleri tamamlanan “Araf 6 Ölüm” filmi, ilkokul öğretmeni Yavuz’un sınıfına yeni gelen bir kız öğrencinin hayatını kabusa çevirmesiyle başlıyor. Yavuz, her olayda küçük kızın karşısına çıkmasına rağmen başına gelen kötü olayları onunla ilişkilendirmek istemez. Küçük kızla arasındaki bağlantıyı öğrenmeye çalışırken ölüme yaklaşmaktadır. Film, gerçek hayatta yaşanmış bir olayı konu alarak, karakterleri ve etkileyici korku ve gerilim sahneleriyle izleyicileri koltuklarına bağlamaya hazırlanıyor.

Filmde Türkiye sahnelerini Tarık Karakulak, Amerika sahnelerini ise Biray Dalkıran yönetiyor. Historical Sunset Square’de yapılan çekimler için 100.000 TL’nın üzerinde ödeme yapıldı. Gökhan Eryılmaz, Esenay Kılıç, Ekin İklim Çayoğlu, İrem Büğrüoğlu, Batuhan Soncul ve Şengül Kaya gibi başarılı oyuncuların rol aldığı filmin senaryosunu Vural Tumbar yazdı. “Araf 6 Ölüm”, CJ ENM dağıtımıyla 19 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.

2 ÜLKEDE ÇEKİLDİ! 


Filmin çekimleri Türkiye ve Amerika’da gerçekleştirilirken, özellikle Amerika’daki sahneleri için Hollywood’un ünlü mekanı Historical Sunset Square’de çekimler yapıldı. Ev fiyatlarının 4 milyon dolardan başladığı bu bölgede çekim izni için 100.000 TL’nın üzerinde bir ödeme yapıldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Gökhan Eryılmaz, Esenay Kılıç, Ekin İklim Çayoğlu, İrem Büğrüoğlu, Batuhan Soncul ve Şengül Kaya gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Vural Tumbar’ın yazdığı, DFGS ve RN Production’ın yapımcılığını üstlendiği “Araf 6 Ölüm” CJ ENM dağıtımıyla 19 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR