Tuvalet kağıdı stoğu bitenler Tarım Kredi Market'e koşsun! İndirimli fiyat üzerinden indirim!

Tarım Kredi Kooperatif Market'ten tuvalet kağıdına indirimli fiyat üzerinden indirim kampanyası!

Tuvalet kağıdı stoğu bitenler Tarım Kredi Market'e koşsun! İndirimli fiyat üzerinden indirim!
Yayın Tarihi: 13.10.2023 13:00:00

Yapıtğı indirimlerle son haftalada adını sıklıkla duyuran ve vatandaşın rahat bir şekilde alışvriş yapmasını sağlayan Tarım Kredi Market de bu kez indirimin görülmemeşi en temel ürüne geldi! Temel ihtiyaç ürünlerinden tuvalet kağıdı stoğu bitenler acele Tarım Kredi Market'e koşsun!

Yappıtğı gıdadan temizlik malzemelerine kadar çeşitli ürünlerdeki kampanyalardan dolayı vatandalın bu aralar göz bebeği marketlerinden biri olan Tarım Kredi Market'te bu kez en çok zamlanan ama en çok da alınması gereken o ürüne dev indirim kampanyası. Tarım Kredi Market indirimli fiyat üzerinden tuvalet kağıdı ürünlerine indirim uygulayarak bir ilke imza attı. 

Bugüne kadar sütten peynire ayçiçeği yağından temizlik ürünlerine kadar dev indirimler yaparak alışveriş poşetlerinin dolmasını sağlayarak vatandaşın eve kafası rahat bir biçimde alışverişini yapmasına olanak sağlayan Tarım Kredi Market bu kezde tuvalet kağıdı ürünlerine indirim uyguladı. Temel temizlik hijten ihtiyaç ürünlerinden biri olan ve pandemi döneminden beri zam üzerine zam yapılan tuvalet kağıdına yeni zamlar gelmeden Tarım Kredi Market indirimli fiyat üzerinden indirim yaparak kampanyada görülmemiş bir ilke imza attı. Ekonomik alışverişin son dönemdeki adresi Tarım Kredi Kooperatif Market'te tuvalet kağıdında görülmemiş duyulmamış indirim. İndirim boyunca raflardaki ürünler bitmeden elini acele tutan zam gelene kadar tuvalet kağıdını stoğunu yapabilecek. 


3 GÜN SÜRECEK ANCAK SINIRLI SAYIDA ÜRÜN!

Yapıtğı yüzde 50'ye varan indirimlerde vatandaşın cebini koruyan yüzünü güldüren Tarım Kredi Market bu kez de tuvalet kağıdından yana yüzleri güldürdüi. Tarım Kredi Market, yeni indirim kampanyasında tuvalet kağıdında indirimli fiyat üzerinden indirim yaparak yüzde 50 indirimi bile geride bırakan bir indirime imza attı. Vatandaş rahat rahat temel ürünleri alabilsin diye ekonomik anlamda vatandaşa büyük destek olan Tarım Kredi Market tuvalet kağıdı indirimi 3 gün boyunca sürecek. Raflardaki ürünler tükenmeden hemen markete uğrayın ve yeni zam gelmeden tuvalet kağıdı stoklarınızı tamamlayın!

Bu tuvalet kağıdında indiriminde elini çabuk tutan kazanacak çünkü ürünler sadece sınırlı sayıda olacak. İndirimli fiyat üzerinden yapılan indirimli tuvalet kağıdı ürünleri bitmeden marketteki yerinizi alın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR