Tuvalet kağıdında görülmemiş fiyat! Zam gelmeden acele edin!

Zincir marketler tuvalet kağıdı kampanyasında adeta yarışa girdi. Ancak bir market fiyatları dibe çekti.

Tuvalet kağıdında görülmemiş fiyat! Zam gelmeden acele edin!
Yayın Tarihi: 20.10.2023 15:00:00

En temel hijyen ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdı fiyatlarında büyük kampanya açıklandı. Pandemi döneminde tüm dünyada stokların bittiği daha sonra ise ülkemizde zam yağmurunun en çok etkilendiği temel temizlik ürünlerindne birisi olan tuvalet kağıdı zam öncesi o markette %44 indirimle satışa sunuldu.

Evinde tuvalet kağıdı bitenler, dükkana tuvalet kağıdı stoğu yapmak isteyenler market market indirim kovalamanıza gerek yok çünkü CarrefourSA zincir marketler tuvalet kağıdında büyük indirimi duyurdu. Zincir marketlerin zaman zaman belirli ürünlere yaptığı indirimler, vatandaş için büyük bir iyilik oluyor. En ekonomik alışverişi yapmak için tüm marketlerin indirimli ürünler kataloğunu inceleyen vatandaşa CarrefourSA'dan çok sevindirecek ve cepleri rahatlatacak bir indirim kampanyası duyurusu geldi.

Yeni gelecek zam öncesi tuvalet kağıdı stoğu bitenler için yüzleri güldürecek indirim haberi var. Zincir marketlerin en çok indirim yaptığı ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdı, CarrefourSA'da bu hafta görülmemiş indirimlerle raflardaki yerini alacak. Tuvalet kağıdında vatandaş hem kaliteli hem ekonomik olarak en uygun ürünü seçmek için markar market gezme derdini 4 gün düşünmeyecek. CarrefourSA tüm tuvalet kağıdı ürünlerinde farklı oranlarla indirim yaptı.

CarrefourSAnın duyurduğu tuvalet kağıdı indiriminde kampanya fiyatları şu şekilde yer alıyor;


Selpak Tuvalet Kağıdı 16'lı 119,93 TL


Papia Egzotik Parfümlü Tuvalet Kağıdı 8'li 42,90 TL

Maylo Süper Bambu Tuvalet Kağıdı 8'li 30 TL

Selpak Deluxe Pamuklu Tuvalet Kağıdı 32'li 176,60 TL

Mare Tuvalet Kağıdı 32'li 98,94 TL

Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı 8'li 55,66 TL
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR