Tv8 yardım kampanyası kaç para toplandı? Kaç SMS geldi? Kimler bağışladı

Acun Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de Elazığ depremiyle ilgili yardım kampanyası başlattı! Herkesten alkış alan bu hareketle birlikte Ilıcalı bu akşam TV8'de bağışları almaya başladı. Peki Elazığ depremi için TV8 yardım kampanyasında ne kadar para toplandı? Kaç para toplandı? Kaç SMS geldi?

Tv8 yardım kampanyası kaç para toplandı? Kaç SMS geldi? Kimler bağışladı
Yayın Tarihi: 26.01.2020 22:05:00

Ünlü sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de, 6.8 büyüklüğünde gerçekleşen ve halen daha etkisi süren Elazığ depremiyle ilgili yardım kampanyası başlattı! Depremzedelere maddi manevi destek sağlamak için başlatılan yardım kampanyası TV8 ekranlarında tüm Türkiye'den takdir ve alkış topladı! TV8'deki yardım kampanyası ile depremden etkilenen ve maddi manevi kayba uğrayan depremzedelerin yaralarına bir nebzede olsa ilaç olunması amaçlanıyor.



TV8 Deprem Yardım Kampanyası Kaç Para Toplandı?


TV8'de başlatılan yardım kampanyasında an itibariyle 7 milyon TL, eski parayla tam 7 trilyon bağış toplandı! Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında Eser Yenenler, Nur Tuğba Algül ve Hakan Hatipoğlu ile bağışları toplamaya devam ediyor. Yardım kampanyasında toplanan toplam paranın 10 milyon TL'yi geçmesi bekleniyor.

TV8'de hafta sonu yayınlanması planlanan O Ses Türkiye yarışmasının yeni bölümlerini iptal eden Acun Ilıcalı, başlattığı yardım kampanyası ile gönülleri bir kez daha fethetti. Ünlü televizyoncu, #TV8deTekYürek hashtagiyle bağış kampanyasına sosyal medyada da destek istedi.

Tüm Türkiye'nin yardım için seferber olduğu depremle ilgili halen daha çalışmalar sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Elazığ'da göçük altından sevinçli haberler gelmesi dualarla bekleniyor.

Öte yandan Kızılay ve AFAD bünyesinde de yardımlar alınıyor. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, DEPREM yazıp 1866’ya göndererek afetzede vatandaşlarımıza 10 TL bağışta bulunabiliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR