Tv8'e geçen Adını Sen Koy'un yayın tarihi belli oldu

İki sezondur Star TV'de yer alan günlük dizi Adını Sen Koy, düşük reytingleri yüzünden final yapmıştı. Fakat çok sevilen diziye Tv8 sahip çıktı.

Tv8'e geçen Adını Sen Koy'un yayın tarihi belli oldu
Yayın Tarihi: 1.11.2018 12:29:00

Yayın hayatına ilk olarak Trt1'de başlayan ve kısa sürede çok sevilen günlük dizi, geçtiğimiz yıl Star TV'ye transfer olmuştu. Oldukça sevilen ve hayranları tarafından sıkı takip edilen dizi reytinglerde haftalık dizilerle yarışıyordu.

Hafta içi her gün ekranlara gelen dizinin sezon sonunda ise büyük bir kriz yaşandı. Dizinin başrol oyuncuları Hazal Subaşı ve Erkan Meriç diziden ayrılmıştı. Yeni oyuncularla yoluna devam eden dizinin hikayesi ise başka bir yola evrilmişti. 

Cenk Torun, Deniz Durmaz, Mert Öcal, Müge Uzel ve Gökberk Demirci’nin başrollerini paylaştığı, Karamel Yapım imzalı günlük dizi Adını Sen Koy bu sezon beklediğini yakalayamadı ve reytingleri her gün biraz daha düşmeye başladı. Hal böyle olunca Star TV'de diziyi bitirme kararı aldı ve Adını Sen Koy final yaptı.


Ancak dizinin takipçileri bu duruma çok üzüldü ve sosyal medyada dizinin devam etmesini istediklerini dile getirdiler. Diziyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, Adını Sen Koy'a Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 sahip çıktı. 

Bu duruma çok sevinen izleyiciler ise dizinin yayın hayatına ne zaman devam edeceğini merak etmeye başladılar. Ve beklenen açıklama Tv8'den geldi.

Adını Sen Koy, yeni bölümleriyle 5 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 18.45’te izleyicileriyle buluşacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR