Tv8'in sevilen programı Yemekteyiz'de şok kavga

Tv8'in çok sevilen yemek programı Yemekteyiz'in 5 Aralık Çarşamba günkü bölümünde şaşırtan anlar yaşandı. Yemekteyiz'de büyük kavga çıktı.

Tv8'in sevilen programı Yemekteyiz'de şok kavga
Yayın Tarihi: 5.12.2018 16:13:00

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Yemekteyiz programında zaman zaman oldukça ilginç anlar yaşanıyor. Onur Büyüktopçu'nun moderatörlüğünü yaptığı Yemekteyiz'de bugün de büyük bir kavga çıktı.

5 Aralık Çarşamba günü Yemekteyiz'de çıkan kavga Tayfun Bey'in diskalifiye olmasına mı neden olacak?

Peki Yemekteyiz'de şoke eden kavga nasıl çıktı? İşte detaylar...

Yemekteyiz'in 3-7 Aralık haftasının yarışmacıları: Tayfun Arslan, Özlem Uçan, Bülent Kızılateş, Biricik Kırbay, Necmettin Demir oldu.

Programda 1. gün yarışmacısı olan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Tayfun Arslan, oldukça nevi şahsına münasır bir kişilik olduğunu daha haftanın başında kanıtladı.

Sivri çıkışları ve konuşmalarıyla bir hayli dikkat çeken Tayfun Bey, skandallarına her gün bir yenisini ekliyor. Kendinden yaşça büyük insanlarla yarışan Tayfun Bey, rakiplerine yaşından büyük laflar da ediyor.


Salı günü de rakibi Necmettin Bey için "Sizi cebimden çıkartırım" diyen Tayfun Bey, bugün de Yemekteyiz'de büyük bir kavgaya imza atacak.



Yarışmanın 4. gün yarışmacısı Biricik Hanım'la münakaşa eden Tayfun Bey, Biricik Hanım'ın annesiyle ilgili verdiği örneğe şok bir tepki gösterdi.

Birden masaya vurarak bağırmaya başlayan Tayfun Bey, "Kimse benim annem hakkında bir şey söyleyemez!" diyerek adeta çıldırdı. 

Yemekteyiz'de kavgaya sebep olan ve herkesi çok şaşırtan Tayfun Bey, Onur Bey'i de bir hayli kızdırdı.

Onur Bey'i de tavırları ve özellikle bu çıkışıyla çıldırtan Tayfun Bey diskalifiye mi olacak? Hep birlikte göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR