Uçma Tutkusu Nat Geo People’da

Adrenaline hazır mısınız? Serbest stil kayakta Olimpiyat Şampiyonu olan Lydia Lassila’nın ulaşılması imkansız gibi görünen hayallerinin peşinden gidişini anlatan “Uçma Tutkusu”, 3 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Nat Geo People’da.

Uçma Tutkusu Nat Geo People’da
Yayın Tarihi: 1.02.2018 11:36:00

Uçma Tutkusu” izleyicileri genç bir anne olarak dünyanın en tehlikeli spor branşlarından birinde var olmaya çalışan Avustralyalı kayakçı Lydia Lassila’nın hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı yolculuğa katılmaya çağırıyor.

Kariyerine jimnastik alanında başlayan ve 2010 Olimpiyatları’nda altın madalya kazandığı serbest stil kayak branşında devam eden Lydia, anne olduktan sonra sadece erkek sporcular tarafından yapılan ve dünyanın en karmaşık akrobatik hareketlerinden birini yapmayı kafasına koyuyor.

Olimpiyat Şampiyonu sporcu Lydia Lassila’nın gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için çıktığı yolculuğu konu alan “Uçma Tutkusu”, 3 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Nat Geo People ekranlarına geliyor.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri Türk izleyicisi ile buluşturan Nat Geo People kanalını Digiturk, D-Smart, Kablo TV, Tivibu ve Turkcell TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR