Udinese Dorukhan Toköz'ü İstiyor Beşiktaş ne kadar kazanacak Teklif ne?

Beşiktaş'ın genç orta sahası Dorukhan Toköz Udinese'ye mi transfer oluyor? İtalyan ekibi Udinese, Beşiktaş'a Dorukhan Toköz için resmi teklif yaptı. Dorukhan için kaç milyon euro teklif edildi, Beşiktaş ne kadar istiyor?

Udinese Dorukhan Toköz'ü İstiyor Beşiktaş ne kadar kazanacak Teklif ne?
Yayın Tarihi: 10.07.2019 23:00:00

Beşiktaş'ın genç orta sahası Dorukhan Toköz, İtalya'ya mı transfer oluyor? Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'un çalıştırdığı Udinese, Dorukhan Toköz için Beşiktaş'a teklif yaptı. Beşiktaş, Udinese'den gelen 7.5 milyon euroluk teklife ne cevap verecek? Dorukhan Toköz için 7.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle kapıyı çalan Udinese, transfer için çok istekli gözüküyor.

Beşiktaş, ilk etapta teklifi değerlendirmeye alırken Dorukhan Toköz'ün Türkiye-Fransa maçında gösterdiği performans ve ligdeki devamlılık, Beşiktaş'ın transfer için en az 12-13 milyon euro beklentisi olduğunu ortaya çıkarıyor. Seria A ekiplerinden Udinese'nin bu rakamlara çıkıp çıkamayacağı bilinmiyor.

DORUKHAN TOKÖZ BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR MU?

Genç orta saha, kısa sürede yıldızını parlattı ve Beşiktaş orta sahasının vazgeçilmez ismi haline geldi. Attığı kafa golleriyle de dikkat çeken Dorukhan Toköz, Beşiktaş'tan ayrılabilir! Udinese'nin teklifini 9-10 milyon euroya çıkarması halinde transferin bitmesi bekleniyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR