UEFA Fenerbahçe transfer yasağı cezası mı verdi? Sosyal medyada Fenerbahçe'ye transfer yasağı getirildi iddiaları!

Sosyal medya platformlarında Fenerbahçe'ye UEFA tarafından transfer yasağı cezası verildiği ve bu kararın biraz sonra Fenerbahçe Kulübü tarafından açıklanacağı iddiaları dolaşıyor. Twitter'da Tabela Sports ve birçok kullanıcı Fenerbahçe'ye transfer yasağı getirildiğini duyurdu.

UEFA Fenerbahçe transfer yasağı cezası mı verdi? Sosyal medyada Fenerbahçe'ye transfer yasağı getirildi iddiaları!
Yayın Tarihi: 27.06.2019 16:33:00

Son dakika FLAŞ haber olarak sosyal medyada, UEFA'nın Fenerbahçe Kulübü'ne transfer yasağı cezası verdiği haberleri dolaşıyor. Twitter'da birçok kullanıcı, UEFA'nın Fenerbahçe Kulübü'ne transfer cezası getirdiğini ve bu cezanın biraz sonra Fenerbahçe Kulübü tarafından resmen açıklama yapılarak duyurulacağını belirtiyor. 

Twitter'da birçok kullanıcı ve spor sayfasının FLAŞ Haber olarak duyurduğu Fenerbahçe'ye transfer yasağı cezasına, kullanıcılar tepki gösteriyor. Kimileri bu haberi yalan olarak nitelendirirken kimileri de halihazırda UEFA'nın kıskacında bulunan Fenerbahçe'nin bu cezayı alabileceğini düşünüyor.


FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Fenerbahçe, WinWin kampanyasıyla 25-30 milyon euro civarında gelir elde etti ve mali yapısını hızla düzeltmeye yönelik adımlarını her geçen gün atıyor. Fenerbahçe'nin UEFA denetiminden geçmesi beklenirken sosyal medyada dolaşan bu iddialar flaş olarak yer almaya başladı.

Fenerbahçe'nin transferde gaza bastığı bu dönemde böyle bir cezanın gelmesi beklenmiyordu. Başkan Ali Koç'ta bu iddiaları daha önce yalanlamış ve transfer yasağı ve Avrupa'dan men durumunun olmadığını dile getirmişti. UEFA tarafından Fenerbahçe'ye, daha önce Galatasaray ve birçok takımına uygulanan "Sattığın kadar al." uygulmasının getirilmesi bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü'nün sosyal medyada dolaşan bu "güvenli olmayan" haberlere karşı resmi açıklama yapması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR