UEFA Süper Kupa finali için hazırlıklar tamamlandı! Tarihi maça geri sayım başladı

Liverpool ve Chelsea'nin yarın oynayacağı UEFA Süer Kupa finali için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul'da oynanacak tarihi karşılaşmayı Fransız hakem Stephanie Frappart yönetecek.

UEFA Süper Kupa finali için hazırlıklar tamamlandı! Tarihi maça geri sayım başladı
Yayın Tarihi: 13.08.2019 13:59:00

İstanbul yarın tarihi bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. UEFA Süer Kupa finalinde iki İngiliz devi Liverpool ve Chelsea karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta yapılacak olan maç için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 

Çimlerde düzenleme yapılırken, stattaki çizgiler de yeniden çiziliyor. Yarınki final maçını Fransız hakem Stephanie Frappart yönetecek. 2019 Kadınlar Dünya Kupası'nda final maçı yöneten Frappart, ilk kez UEFA'nın erkekler kategorisindeki üst düzey bir müsabakada görev alacak.




Frappart'ın yardımcıları ise Manuela Nicolosi ve Michelle O'Neal olurken, maçın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı deneyimli hakemimiz Cüneyt Çakır olacak. Peki Liverpool Chelsea maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda yayınlanacak?

Liverpool - Chelsea maçı saat kaçta hangi kanalda olacak?

Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak UEFA Süer Kupa finali 14 Ağustos çarşamba akşamı Türkiye Saati ile 22:00'de başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak maç naklen ve şifresiz olarak beIN SPORTSHaber'de yayınlanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR