Ufak Tefek Cinayetler final yaptı! Finalde neler oldu? Hikaye nasıl mutlu sonla bitti?

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam 45. bölümüyle ekranlara geldi. Düşük reytingleri sebebiyle 45. bölümünde final yapan Ufak Tefek Cinayetler, mutlu sonla bitti. Peki Ufak Tefek Cinayetler'in final bölümünde neler yaşandı. İşte detaylar...

Ufak Tefek Cinayetler final yaptı! Finalde neler oldu? Hikaye nasıl mutlu sonla bitti?
Yayın Tarihi: 12.12.2018 12:20:00

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Osman Sonant, Duygu Sarışın, Ferit Aktuğ ve Ushan Çakır’ın paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler final yaparak dün akşam ekranlara veda etti.

Ufak Tefek Cinayetler final bölümünde Arzu'nun katilinin Burcu olduğu ortaya çıktı. Arabayı kullanan ve Arzu’nun aracına çarparak onun ölümüne neden olan Burcu yakayı ele verdi.

Tam da en mutlu gününde yakalanan Burcu, Emre'yle nikahları kıyılırken yakalandı. Polislerin gelip Burcu'yu aldığı düğün ne yazık ki yarım kaldı.



Diğer yandan Merve ve Kerim yepyeni bir başlangıç yaptı ve mutluluğa adım attılar.

Ufak Tefek Cinayetler final bölümünde Serhan ve Oya cephesinde de mutlu haberler vardı. Her şeyi geride bırakan Oyser'de evlendi. Hatta düğünlerine Merve ve Kerim de gitti.

Oya Ufak Tefek Cinayetler finalinde, oğlunu kaçırmaya gelen Şebnem’in kaza sonucu ölümüne sebebiyet vermekten dolayı ceza aldı ama kısa sürede çıktı.


Ufak Tefek Cinayetler finalde Aksak ailesi mutlu mesut yaşamaya başladı. Nitekim Oya'nın evindeki mutluluk tablosu Aksaklar için gerçek oldu.



İlk sezonuyla fırtınalar estiren dizi, ikinci sezonda istediği ivmeyi yakalayamamış ve reytingleri de düşünce sezon sonunu göremeden final yaptı.

Arzu dışında herkesin mutlu hayatına devam ettiği süreçte, Mehmet'in de çocuklarıyla birlikte yeniden hayata dönmeye çalışması izleyenleri çok mutlu etti.

Ufak Tefek Cinayetler final bölümünün son sahnesinde Oya’nın şu sözlerle veda etti: “Dilerim hepimizin ufak tefek cinayetlerin olmadığı, adil, mutlu bir dünyası olur. Hiç bir zaman savaşmak kavga etmek zorunda kalmayız. Barış ve iyilik içinde yaşarız hep…”

Ufak Tefek Cinayetler final bölümü izleyenleri çok tatmin etmese de oldukça başarılı bir yapım olan Ufak Tefek Cinayetler tüm izleyenlerinin aklının bir köşesinde yer etmişe benziyor.

Böylelikle bir dönem daha kapanmış oldu, 45. bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler final yaparak ekranlara veda etti.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR