Ufak Tefek Cinayetler finale doğru giderken itiraflar havada uçuşuyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 44. bölüm 2. fragmanı izleyenleri çok şaşırttı. Sevilen dizi düşen reytingleri nedeniyle 45. bölümde ekranlara veda edecek.

Ufak Tefek Cinayetler finale doğru giderken itiraflar havada uçuşuyor
Yayın Tarihi: 3.12.2018 11:56:00

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır ve Bade İşçil'in paylaştığı dizi ikinci sezonunda ne yazık ki beklediğini bulamadı.

Reytingleri her hafta düşen diziden geçtiğimiz haftalarda şok bir haber geldi. Dizinin 45. bölümde final yapacak olması izleyenleri bir hayli üzdü.

Finalden önceki son bölüm olan 44. bölümde de yaşanacak gelişmeler, izleyicileri çok şaşırttı. Özellikle 44. bölüm 2. fragmanda Merve'den gelen itiraf herkesi şoke etti.

Aksak ailesinde Mila'nın velayet davası olay olacak. Kızının velayetini Merve’ye kaptıracağını düşünen Serhan, büyük bir korku yaşıyor.




Kerim ile aralarındaki husumetin iyice büyüdüğü Serhan, Merve’nin “Kerim’in yakasını bırak, bizim aramızda bir şey var” sözleriyle şoke oluyor.

Merve'den bu itirafın geleceğini düşünmeyen izleyiciler de en az Serhan kadar şaşırdı. Bunun final alameti olduğunu düşünen izleyiciler, yeni bölüm için iyice heyecanlandı.

Öte yandan polislerin de Arzu'nun arabasına çarpan aracı tespit etmesi, ikinci katilin de ortaya çıkacağını göstermiş oldu.

Neler olacağını, Merve'nin intikamının nasıl yankı bulacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR