Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri Burcuyu ilk kez takdir etti

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam 42. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin kötü kadını Burcu ise ilk kez izleyenlerden takdir gördü.

Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri Burcuyu ilk kez takdir etti
Yayın Tarihi: 21.11.2018 15:07:00

Ufak Tefek Cinayetler dün akşam ekranlara gelen 42. bölümünde izleyenleri çok şaşırtan bir an yaşandı. Dizinin sevilmeyen kadını Burcu, ilk kez bu kadar destek gördü.

Yıllardır Pelin'e aşık olan Emre onu kaçmaya ikna edip bütün planları yaptı ve havaalanına gitti hem de Burcu'yu bir dakika bile düşünmeden...

Fakat Pelin son anda gitmekten vazgeçti, oğluna ve Taylan'a döndü.Tabii ki Emre'nin bundan haberi yoktu ve saatlerdir Pelin'i bekliyordu.



İşte tam bu anda her şeyi bilmesine rağmen Emre'yi çok seven Burcu, havaalanına çıkıp geldi ve Emre'ye destek oldu.


Emre'ye sarılıp onu çok sevdiğini ve bırakmak istemediğini söyleyen Burcu, herkesi çok şaşırttı.

Emre’nin “Kurtar beni bu zehirden” sözleri yürekleri parçalarken Burcu’nun “Yanındayım ben, beraber atlatacağız” sözleriyle ona destek vermesi, bugüne kadar sevilmeyen Burcu'nun sempati kazanmasına neden oldu.

Ushan Çakır ve Duygu Sarışın'ın oyunculuklarıyla ön plana çıktığı bu sahneler izleyenleri bir hayli üzdü.

Bu sahneye de sosyal medyada yorum yağdı.

"Helal olsun be Burcu!", "Burcu gözümde değer kazandı ilk defa!", "Emre'ye bile üzüldüm ya!", "Yalnız oyunculuklar yıkılıyor!", "Burcu yavaş ciğerimi söktün!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Burcu Emre çiftinin bunu nasıl atlatacağını merakla bekliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR