Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri katili buldu! Bakın katil kim?

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 38. bölümü heyecan fırtınası yarattı. Edip'in katilinin kim olduğunun ortaya çıkacağı bölümün fragmanı sosyal medyada çok konuşuldu.

Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri katili buldu! Bakın katil kim?
Yayın Tarihi: 22.10.2018 14:01:00

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Tülin Özen ve Bade İşçil'in paylaştığı dizide bu hafta beklenen oluyor. Yeni sezona Edip'in katilinin kim olduğu üzerinden başlayan  dizinin 38. bölümünde katil ortaya çıkıyor.

Bu durumun heyecanıyla oldukça meraklanan izleyiciler ise katil konusunda bir sürü tahminde bulundu. Geçtiğimiz sezonda Merve'nin büyük evi Oya'dayken gerçekleşen partide birinin kafasına vurmasıyla Edip ölmüştü. Katilin kim olduğu araştırılırken Arzu'nun evinden çıkan şamdan Pelin tarafından imha edildi. 

Fakat bu cinayetin peşini bırakmayan Oya, şamdanı zar zor kurtarıp başkomisere teslim etmişti. 37. bölümde de Pelin, Taylan, Mehmet ve Arzu arasında dönen bir cinayet muhabbeti olmasından iyice işkillenen izleyiciler katilin kim olduğunu çok merak ediyor.




İzleyiciler katilin Taylan olduğunu düşünüyor!

Sosyal medyada konuyu enine boyuna değerlendiren izleyiciler, katilin Taylan olduğunu düşünüyor. Bunun en büyük sebebi ise Taylan'ın çok huzursuz olması ve her fırsatta polise gidip bir şeyleri itiraf etmeye çalışmasıydı.

Taylan'ın çocuk ruhlu bir adam olduğunu düşünen izleyiciler ise onun Edip'i öldürdüğü için bu kadar huzursuz olduğunu dile getiriyor.

Hatta katilin Taylan olmasının diğer bir mantığı ise Pelin'le Emre arasındaki ilişkinin başka bir boyuta geçeceğinin düşünülmesi... İzleyiciler yıllardır Pelin'e aşık olan ve onu üniversitedeyken büyük bir beladan kurtaran Emre'nin, Taylan ortadan kalkarsa Pelin'e daha rahat yanaşacağını düşünüyor.

Katilin gerçekten Taylan olup olmadığı, Salı akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR