Ufak Tefek Cinayetler izleyicilerinin gözleri yaşlı! Finalin ayak sesleri duyuldu

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler bu hafta final yapıyor. Reytingleri çok düşen dizinin biletini ne yazık ki Star TV kesti. 45. bölümüyle final yapacak Ufak Tefek Cinayetler final fragmanı yayınlandı. Peki finalde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Ufak Tefek Cinayetler izleyicilerinin gözleri yaşlı! Finalin ayak sesleri duyuldu
Yayın Tarihi: 10.12.2018 14:01:00

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Mert Fırat'ın paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler ne yazık ki bu hafta final yapıyor.

45. bölümüyle final yapacak olan Ufak Tefek Cinayetler'in final bölümü fragmanı ise yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta Merve'yle resmen boşanan Serhan, Oya'ya evlenme teklif etmiş ve yepyeni bir hayat kurmaya karar vermişti.

Fragmanda da çok sevilen Oyser çiftinin düğününü gören izleyenler bir hayli heyecanlandı fakat fragmanın ilerleyen saniyelerinde herkesin hevesi kursağında kaldı.



Çünkü Oya nikahta tutuklandı ve sonrasında da "Ben öldürdüm" diye itiraf etti. Bu itirafın Arzu'nun cinayeti için olduğunu tahmin eden izleyiciler ise bir hayli mutsuz...


Çok sevdikleri ve heyecanla takip ettikleri dizinin 2. sezonunda bu hale gelmesi o da yetmiyormuş gibi final yapması herkesi çok üzdü.

Hikayenin ve oyuncuların harcandığını düşünen izleyiciler, final yazısını görünce içlerinin burkulduğunu da sosyal medyadan dile getirdiler.

Peki final bölümü hikayedeki bütün düğümler çözüme kavuşacak mı hep birlikte izleyip göreceğiz...

Ufak Tefek Cinayetler final bölümüyle 11 Aralık Salı akşamı saat 20:00'de Star TV ekranlarında olacak!

İşte Ufak Tefek Cinayetler'in final fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR