Ufak Tefek Cinayetler izleyicisi uyardı Merve aklın varsa dönmezsin

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam 40. bölümüyle ekranlara geldi. Son birkaç haftadır Sarmaşık'ta olmayan Merve'yi izleyiciler uyardı.

Ufak Tefek Cinayetler izleyicisi uyardı Merve aklın varsa dönmezsin
Yayın Tarihi: 7.11.2018 09:31:00

Özellikle son haftalarda Edip'in katilinin ortaya çıkmasıyla iyice karışan Ufak Tefek Cinayetler'de, Sarmaşık'ın ikinci kurbanı Arzu oldu.

Edip'i öldürdükten sonra kontrolünü kaybeden Arzu, Taylan'ın gerçeği öğrendiği duyunca çıldırmıştı. Hatta durumu abartmış onu öldürmeye çalışmıştı. Tam o sırada yetişen Emre, Taylan'ı kurtarmış sonra da Arzu'ya katil olduğunu bildiğini ima etmişti.

Hal böyle olunca Arzu da yeni bir plan yapıp, Emre'yi ezmeye karar verdi ama kendi kazaya kurban gitti. Yani tabiri caizse ava giderken avlandı.

Hatta bu süreç dizinin mantalitesine pek uymadığı için izleyiciler tepk göstermiş, diziyi Kurtlar Vadisi'ne benzetmişlerdi.



Fakat bu haftada fazla bir şey değişmedi. Arzu'nun ölümüyle dağılan Mehmet, karısının cinayete kurban gittiğini öğrenince intikam ateşiyle yanıp tutuştu. Bir de Emre'nin kulaklığı Arzu'nun eşyalarının içinden çıkınca olan oldu.


Karısının kanını yerde bırakmak istemeyen Mehmet'in ilk şüphelisi böylece Emre oldu. Bıçağını alıp Emre'nin yatına giden Mehmet ona saldırınca, Emre de bildiği her şeyi anlattı. Ama Mehmet inanmadı ve anında adrenaliniyle Emre'yi bıçakladı.

Herkesin birbirini öldürme planı içine girmesinin diziye zarar verdiğini düşünen izleyiciler de konuların birbirini tekrar ettiğini söylediler.



Öte yandan Merve'nin bu hafta da olmaması herkesin sinirini bozarken, Merve'yi sevenler onu uyardı.

"Merve aklın varsa dönmezsin!" gibi şeyler söyleyen izleyiciler, dizide herkesin sapıttığını, karakterlerin giderek bir bir katile  dönüştüğünü dile getirdiler.

Merve'nin ne zaman döneceğini; bıçaklama, yaralama, öldürme gibi eylemlerin ne zaman son bulacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR