Ufak Tefek Cinayetler tehlikeli sularda yüzüyor reytingler yerin altında

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam 43. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat dizinin düşen reytinglerini Merve'nin dönüşü bile kurtaramadı.

Ufak Tefek Cinayetler tehlikeli sularda yüzüyor reytingler yerin altında
Yayın Tarihi: 28.11.2018 13:19:00

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Osman Sonant ve Bade İşçil’in paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler haftalardır uçurumun kenarında...

Merve'nin gidişi, Arzu'nun ölümü derken her bölümde biraz daha reyting kaybeden dizinin durumu giderek kötüleşiyor.

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 42. bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler; Total grubunda 3,14 reyting ile 13. sırada yer alırken AB grubunda da 4.81 reytingle 6. sıradaydı.



Dün akşam ekranlara gelen bölümde de istenileni yakalayamayan diziyi, Merve'nin Sarmaşık'a geri dönmesi bile kurtaramadı.

Hatta diziye konuk oyuncu olarak gelen Şükran Ovalı'nın hayat verdiği Şebnem Aksak karakterinin çevirdiği dolapların bile işe yaramadığı bölüm reytingleriyle adeta çakıldı.


Reytingleri giderek düşen dizinin izleyenleri Ufak Tefek Cinayetler'i sosyal medyadan da bombaladı.

Hikayenin gidişatını beğenmeyen izleyiciler, sosyal medyadaki yorumlarında dizinin senaristi Meriç Acemi'ye yüklenmeye başladılar.



Dizi 43. bölümüyle Total’de bir önceki haftaya göre 7 sıra gerileyerek 2.82 reyting ile 20 sıraya yerleşti.

AB grubunda da düşüş yaşayan dizi, Total grubundaki kadar büyük bir düşüş olmasa da bir sıra geriye düştü ve 3.85 reyting alarak 7. oldu.

Dizinin bu reytinglerle daha ne kadar devam edeceğini bilemiyoruz ama 43. bölüm Ufak Tefek Cinayetler ekibi için de izleyiciler için de büyük bir hüsran yarattı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR