Ufak Tefek Cinayetler’de Arzu’nun ölümü büyüyü bozdu

Star TV’nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 40. Bölüm fragmanı ağızları açıkta bıraktı; çünkü Arzu ölmüştü. Dört kadının lise yıllarına dayanan dizinin büyüsü ise ne yazık ki bu şekilde bozuldu.

Ufak Tefek Cinayetler’de Arzu’nun ölümü büyüyü bozdu
Yayın Tarihi: 3.11.2018 09:47:00

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in paylaştığı dizide, herkesi şaşırtan gelişmeler oldu.

Geçtiğimiz hafta Tülin Özen’in hayat verdiği Arzu karakterinin geçirdiği kaza herkesi korkutmuştu. Hal böyle olunca da Tülin Özen’in diziden ayrıldığı ve bu nedenle Arzu’nun bu kazadan sağ çıkamayacağı iddiaları gündeme geldi.

40. bölüm fragmanı ise bu iddiaların doğruluğunu kanıtladı çünkü fragmanda Arzu’nun cenazesi vardı. Böylelikle dört kadın arasındaki hikayenin bütün büyüsü bozulmuştu.

Çünkü artık dört kadın yoktu. Şer birliğinin domestik ev hanımı ölmüştü.




Yaşanan bu olaya çok sinirlenen izleyiciler ise bu hamlenin büyük bir hata olduğunu, hikayenin bütün büyüsünün kaybolacağını sosyal medyadan dile getirdiler.

Öte yandan son 3 haftadır oldukça hızlı ilerleyen ve adeta alacakaranlık kuşağı dizisi haline gelen Ufak Tefek Cinayetler’in 40. Bölümünde de sular durulmuyor. Sarmaşık’ta bu kez sıra Emre’ye
geldi.

Dizinin giderek saçmaladığını düşünen izleyiciler ise Ufak Tefek Cinayetler’i  bir döneme damgasını vuran mafya dizisi Kurtlar Vadisi’ne benzetti.

Hikayenin çok farklı yerlere sapmasının dizide neleri değiştireceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR